Vooruitblik op het Open Polen en Police Masters van dit weekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vooruitblik op het Open Polen en Police Masters van dit weekend

Vooruitblik op het Open Polen en Police Masters van dit weekend

Aankomend weekend staan de Open Polen en de Police Masters weer op de agenda waar traditiegetrouw veel Nederlanders aan deelnemen. Het toernooi zal vrijdag beginnen met een 'warm-up koppeltoernooi'. Op zaterdag zal de Open Polen gespeeld worden en op zondag zal de Police Masters plaatsvinden.

Vorig jaar wist Javanico Jansen een dubbelslag te slaan in Polen. Hij wist zowel de Open Polen als de Police Masters voor junioren te winnen. Tijdens de Open Polen speelde hij tegen zijn landgenoot Maikel Verberk, een dag later was hij met 4-2 te sterk voor Nicolai Rasmussen. Darius Labanauskas en Deta Hedman pakten vorig jaar de Open Polen titels bij de senioren.

Selectiespeelster Kyana Frauenfelder bereikte de finale van het meisjestoernooi maar ging met 1-4 onderuit tegen de Deense Sofie Jahn Bendorff. De winst tijdens de Police Masters ging naar Martin Phillips bij de heren en opnieuw naar Deta Hedman bij de dames. Bij de meisjes was er een kopie van de finale tijdens de Open Polen. Opnieuw stonden Kyana Frauenfelder en Sofie Bendorff tegenover elkaar en helaas voor de Nederlandse was Soffie Bendorff wederom de sterkste.

Klik hier om naar de website te gaan.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws