WDF Europe Cup 2014 helaas geen succes in het single toernooi WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

WDF Europe Cup 2014 helaas geen succes in het single toernooi

WDF Europe Cup 2014 helaas geen succes in het single toernooi

Vandaag was het tijd voor de singles, Jeffrey de Graaf, Wesley Harms, Danny Noppert, Remco van Eijden, Tamara Schuur, Anneke Kuijten, Sharon Prins en Aileen de Graaf kwamen vandaag in actie in Boekarest. De WDF Europe Cup 2014 wordt gespeeld in een prachtige locatie, het 5 sterren hotel 'Intercontinental Bucharest'.

Anneke Kuijten maakt een droom debuut in Oranje, samen met Aileen de Graaf staat dit koppel zaterdag in de finale. Ook het dames team met Tamara Schuur, Anneke Kuijten, Sharon Prins en Aileen de Graaf doet het fantastisch en spelen de finale tegen Engeland zaterdag. Lees meer over gisteren in dit artikel.

Tijdens het single toernooi verliep het helaas voor Nederland iets minder. Wesley Harms is de beste heer geworden, hij nam het bij de laatste 16 op tegen David Smith-Hayes uit Wales maar verloor met 4-2. Sharon Prins nam het op tegen Deta Hedman voor een plek bij de laatste 8, Aileen de Graaf trof Lorraine Winstanley en Tamara Schuur de Duitse Irina Armstrong. Het debuut voor Kuijten zit er op de Zweedse Maud Jansson won met 4-1 bij de laatste 32.
Helaas vervlogen alle kansen op de mediales, Prins verloor met 1-4 van Hedman, Schuur met 2-4 van Armstrong en Aileen de Graaf nipt met 3-4 van Lorraine Winstanley.

België kwam naar Roemenië met John Desreumeux, Jorgen Aerts, Dennis Piepers en Jeffrey Van Egdom, Peggy Van Ballaert, Kathy Geeraerts, Els Verpoorten en Sharon Bracke. Bij de laatste 8 ging Jorgen Aerts het gevecht aan met de Ier David Concannon. Aerts verloor met 3-5 van de Ier Concannon die morgen in actie komt voor het goud tegen Darius Labanauskas.

Morgen liggen er nog kansen op het goud, Kuijten en de Graaf spelen de koppel finale en komen ook nog in actie met Prins en Schuur tijdens het dames team toernooi.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws