Wesley Harms niet langer beschikbaar voor Nederlands team NDB WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Wesley Harms niet langer beschikbaar voor Nederlands team NDB

Wesley Harms niet langer beschikbaar voor Nederlands team NDB

Met ingang van 15 maart 2018 zal Wesley Harms zich niet langer beschikbaar stellen als speler voor het Nederlands Team van de Nederlandse Dartbond. Redenen voor Wesley om dit besluit te nemen zijn gecompliceerd en voor het grootste deel te wijten aan de huidige situatie die is ontstaan bij de Nederlandse Dartbond en de wijze waarop er met de problematiek en bovenal met personen omgegaan wordt.

Wesley heeft inmiddels Directie en Bondscoach van Nederlandse Dartbond van zijn besluit in kennis gesteld. Daarnaast wil Wesley nu zijn tijd investeren in zijn eigen toekomst zonder verder rekening te moeten houden met de verplichtingen van het Nederlands dartteam.

Verder zullen er op dit moment geen inhoudelijke mededelingen door Wesley gedaan worden en hoopt hij dat een ieder deze beslissing respecteert. Daarnaast wenst Wesley alle spelers en coaches van het Nederlands Team veel succes uiteraard.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws