Wesley Harms ontvangt wildcard voor de Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Wesley Harms ontvangt wildcard voor de Zuiderduin Masters

Wesley Harms ontvangt wildcard voor de Zuiderduin Masters

De organisatoren van de Zuiderduin Masters hebben vandaag één van de 4 nog beschikbare wildcards toegekend aan de Noordhollandse dartsspeler Wesley Harms. Na het debuut van Wesley vorig jaar op het wereldpodium van de Zuiderduin Masters, als winnaar van het Champions League of Darts toernooi, heeft deze talentvolle speler de sprong gemaakt naar het grote internationale circuit.

En niet zonder succes want de nieuwkomer in het internationale dartscircuit wist zich op basis van behaalde prestaties rechtstreeks te plaatsen voor het Lakeside World Professional Darts Championship.

Inzet moet je belonen is de mening van de organisatie. Het Zuiderduin Masters startbewijs voor de darter uit Barsingerhorn is dan ook dik verdiend. Er resten nu nog 3 in te vullen wildcard plaatsen. De Nederlandse Darts Bond maakt eind van de maand bekend welke speler uit de Nederlandse selectie zal deelnemen aan de Zuiderduin Masters. Vanuit de promotors zal op korte termijn worden aangegeven welke spelers zij nog uitnodigen op basis van het toekennen van een wildcard.

Voor een compleet overzicht van alle deelnemers tot nu toe verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Dit unieke dartsevenement op eigen bodem waarbij op zijn minst 13 Nederlanders in actie gaan komen, mag je als dartsliefhebber natuurlijk niet missen. Voor toegangskaarten verwijzen we je graag door naar deze pagina en voor een volledig arrangement inclusief overnachtingen kun je een boeking doen op deze pagina. Uiteraard zal ook Dartfreakz.nl ter plekke aanwezig zijn in Egmond aan Zee voor verslaglegging, een fotoreportage en meer.

KAARTEN KOPEN - ARRANGEMENT BOEKEN
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws