Winmau World Masters: Justin van Tergouw is geplaatst voor de finale WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Winmau World Masters: Justin van Tergouw is geplaatst voor de finale

Winmau World Masters: Justin van Tergouw is geplaatst voor de finale

Na de Grand Slam of Darts- en Lakeside-play offs gaat vandaag de Winmau World Masters van start. De jeugd is om 16:00 uur Nederlandse tijd van start gegaan en zowel de jongens als de meisjes zullen doorspelen tot de laatste 2. De finales zullen vandaag niet meer worden gespeeld en worden, evenals alle andere wedstrijden na vandaag, op het podium gespeeld en op tv of een internetstream uitgezonden.

Namens Dartfreakz.nl trachten we weer om live updates te brengen van de ontwikkelingen in Hull waarbij met name de prestaties van de Nederlanders en Belgen op de voet worden gevolgd.

De loting en de resultaten zullen te volgen zijn via onderstaande links.
[adrotate banner="54"]

Winmau World Masters meisjes singles (Klik na openen op CTRL + F5)

Winmau World Masters jongens singles Klik na openen op CTRL + F5)

Update 20:45 uur: Justin van Tergouw heeft zich weten te plaatsen voor de finale. Hij zal het hierin gaan opnemen tegen de Engelse Joshua Richardson. Van Tergouw won in de halve finale met 4-2 van landgenoot Job ten Heuvel.

Bij de meisjes gaat de finale tussen Danielle Ashton uit Engeland en Rebecca Graham uit Schotland. Kyana Frauenfelder was de beste Nederlandse met een plek in de halve finale. Ze verloor met 1-4 van de Schotse. Hiermee werd ze voor het derde jaar op rij 3e op de Winmau World Masters.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws