Winmau: Mandigers, Noppert, Veenstra, Verdonck morgen op podium WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Winmau: Mandigers, Noppert, Veenstra, Verdonck morgen op podium

Winmau: Mandigers, Noppert, Veenstra, Verdonck morgen op podium

Na de Grand Slam of Darts- en Lakeside-play offs gaat vandaag de Winmau World Masters van start. Om 11:00 uur Nederlandse tijd gaan de heren van start gevolgd door de dames en jeugd om 16:00 uur Nederlandse tijd. De heren spelen tot aan de laatste 16 alvorens er 16 heren doorstromen naar morgen en zullen worden aangevuld met de 16 geseede spelers. Vanaf dan zal het toernooi worden voortgezet op het podium.

Namens Dartfreakz.nl trachten we weer om live updates te brengen van de ontwikkelingen in Hull waarbij met name de prestaties van de Nederlanders en Belgen op de voet worden gevolgd.

De loting en de resultaten zullen te volgen zijn via onderstaande links.
[adrotate banner="54"]

Winmau World Masters heren singles (Klik na openen op CTRL + F5)

Update 16:30 uur: Het herentoernooi is gevorderd tot en met de laatste 32 en namens Nederland zijn Willem Mandigers, Danny Noppert, Richard Veenstra, Patrick Morelissen en Matthew Medhurst nog in de race. Namens België zitten Sven Wens en Sven Verdonck er nog in.

Update 17:00 uur: Willem Mandigers, Danny Noppert, Richard Veenstra en Sven Verdonck hebben zich inmiddels geplaatst voor de laatste 16 en zijn daarmee geplaatst voor de podiumwedstrijden van morgen. Dan zullen zij worden samengevoegd met de 16 geseede spelers en zal het toernooi vanaf de laatste 32 worden afgewerkt.

Update 17:30 uur: Een overzicht van alle heren die zich voor de podiumwedstrijden van morgen hebben geplaatst staat hieronder.

Laatste 16 heren geplaatst voor morgen:
Willem Mandigers
John Norman Jr
Kyle McKinstry
James Hurrel
Danny Noppert
Thomas Junghans
Allan Edwards
Darius Labanauskas
Johan Engstrom
Larry Butler
Richard Veenstra
Cody Harris
Brian Dawson
Sven Verdonck
David Concannon
Krzysztof Ratajski

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws