World Darts Trophy: Belgen en Wesley Harms winnen op de eerste dag WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

World Darts Trophy: Belgen en Wesley Harms winnen op de eerste dag

World Darts Trophy: Belgen en Wesley Harms winnen op de eerste dag

Vandaag ging de tweede editie van de World Darts Trophy van start. Het toernooi vind plaats in Event City Manchester en werd vorig jaar voor het eerst gespeeld in Blackpool Engeland. Destijds wisten Anastasia Dobromyslova en James Wilson dit lucratieve toernooi te winnen.

Op de eerste dag wisten de Belgen Geert de Vos en Stefaan Deprez overwinningen te boeken. Deprez won met 6-1 van Tony O'Shea en De Vos won met 6-3 van Rick Hofstra. Namens Nederland kwam naast Rick Hofstra ook Remco van Eijden en Wesley Harms in actie. Van Eijden kwam net tekort tegen Mark McGeeney die met 6-4 te sterk was voor de Nederlander.

Sparky wist wel te winnen van Peter Sajwani, Harms was met 6-4 de sterkste. Martin Wolfie Adams ging in de eerste ronde onderuit tegen Jim Widmayer die met 6-5 de Engelsman versloeg.

Aan de World Darts Trophy doen in totaal 32 heren en 16 dames mee. Nederlandse deelnemers aan dit toernooi zijn Rick Hofstra, Remco van Eijden, Wesley Harms, Jeffrey de Graaf, Willem Mandigers, Anneke Kuijten en Dutch Open Darts kampioene Aileen de Graaf.

Programma donderdag 26 februari :
Rachel Brooks (7) v Irina Armstrong 4-3
Tony O’Shea (12) v Stefaan Deprez 1-6
Rick Hofstra (15) v Geert De Vos 3-6
Fallon Sherrock (4) v Paula Jacklin 4-0
Gary Robson (6) v Darius Labanauskas 6-5
Remco van Eijden (11) v Mark McGeeney 4-6
Lorraine Winstanley (8) v Rhian Griffiths 1-4
Madars Razma (16) v Wayne Warren 4-6
Wesley Harms (7) v Peter Sajwani 6-4
Deta Hedman (2) v Trina Gulliver MBE 4-2
Sam Hewson v Ted Hankey 6-4
Martin Adams (2) v Jim Widmayer 5-6

BDO Events laat weten dat British Eurosport de World Darts Trophy 2015 zal uitzenden. Vanaf donderdag 26 februari zal Eurosport 4 dagen live verslag doen van het toernooi. Klik hier voor de Engelse TV Guide. Voor meer informatie over de World Darts Trophy bezoek je de volgende website: www.bdoevents.com.

Update: Op de vooravond van het BDO Events dartstoernooi, the World Darts Trophy, heeft de organisator, BDO Events een sponsorcontract gesloten met Winmau. BDO Events, de commerciële partner van the British Darts Organisation, startte vorig jaar met dit nieuwe major darts toernooi binnen het BDO circuit, en na het succes in Blackpool wordt de tweede editie van dit toernooi dat vandaag begint gehouden in Manchester. Winmau is al 40 jaar partner van the BDO en Ian Flack is dan ook blij dat Winmau en dit nieuwe succesvolle toernooi een overeenkomst zijn aangegaan.

Het toernooi begint vandaag, donderdag 26 februari en duurt tot 1 maart aanstaande. Het Engelse Eurosport zal alle 4 de dagen van dit evenement waaraan 32 heren en 16 dames deelnemen live uitzenden en voor de Europeanen die deze zender niet in hun tv pakket hebben start BDO Live TV met een betaalde stream voor alle dartliefhebbers buiten Groot Brittannië

Kosten per dag ( is rond de 6 uur live darts ) uitgaande van de wisselkoers van vandaag is ongeveer € 4,10 ( £ 3,=)

De liefhebbers kunnen zich aanmelden via de website www.bdolive.tv Meer informatie over het toernooi vind je op www.bdoevents.com.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws