BDO WDT dag 2: Jeffrey en Aileen de Graaf winnen, Brabanders exit WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO WDT dag 2: Jeffrey en Aileen de Graaf winnen, Brabanders exit

BDO WDT dag 2: Jeffrey en Aileen de Graaf winnen, Brabanders exit

Vandaag kwamen vier Nederlanders op het podium in actie tijdens de World Darts Trophy in Manchester. 2 van de 4 Nederlanders wisten te winnen om in Manchester te mogen blijven. Brabanders Anneke Kuijten en Willem Mandigers moesten het veld ruimen. Kuijten verloor met 2-4 van de Engelse Zoe Jones en Eindhovenaar Mandigers moest de ervaren Martin Phillips met 6-3 door laten gaan. De Graaf en de Graaf wonnen wel. Jeffrey de Graaf gunde Eddy Sims geen enkele leg, met 6-0 was hij te sterk voor Sims. Aileen de Graaf won ook met ruime cijfers Ann-Louise Peters kreeg slechts een leg van de Nederlandse die met 4-1 won.

Gisteren wisten Wesley Harms, Geert de Vos en Stefaan Deprez hun eerste wedstrijd te winnen. Voor Remco van Eijden en Rick Hofstra viel het doek, evenals voor Martin Adams die verrassend verloor van de Amerikaan Jim Widmayer. Voor een verslag van gisteren klik hier.

De World Darts Trophy 2015 is te zien op British Eurosport dat 4 dagen live verslag doet van het toernooi. Klik hier voor de Engelse TV Guide. Voor meer informatie over de World Darts Trophy bezoek je de volgende website: www.bdoevents.com.

Programma vrijdag 27 februari:
Zoe Jones (6) v Anneke Kuijten 4-2
Jamie Hughes (5) v Hiroaki Shimizu 6-0
Jeffrey de Graaf (13) v Eddy Sims 6-0
Aileen de Graaf (5) v Ann-Louise Peters 4-1
Pip Blackwell (14) v Paul Jennings 6-1
Glen Durrant (3) v Karel Sedlacek 6-1
Lisa Ashton (3) v Maud Jansson 4-1
Martin Phillips (4) v Willem Mandigers 6-3
Darryl Fitton (10) v Ritchie Edhouse 6-1
Anastasia Dobromyslova (1) v Casey Gallagher 4-3
Scott Mitchell (1) v David Cameron 6-3
Ross Montgomery (8) v Jeff Smith 4-6

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws