Zuiderduin Masters NDB wildcard voor Remon Hurrebrink WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Zuiderduin Masters NDB wildcard voor Remon Hurrebrink

Zuiderduin Masters NDB wildcard voor Remon Hurrebrink

Remon Hurrebrink begon 12 jaar geleden met darten. De 34 jarige Hurrebrink eindigde tijdens de CLOD op de 5e positie. Vandaag wist Hurrebrink via de NDB ranking in Driebergen zijn wildcard zeker te stellen. Martin Soethof wist Hurrebrink met 3-4 van de winst af te houden maar voor Hurrebrink zijn de 10 behaalde punten voldoende om uit te mogen komen tijdens de Zuiderduin Masters 2011 in Egmond aan Zee. Remon Hurrebrink krijgt de eerste NDB wildcard voor dit prestigieuze tv toernooi.

De tweede wildcard zal verdient worden door een speler van de Nederlandse herenselectie. Remon Hurrebrink zal dus uitkomen samen met een Nederlandse selectie speler op het podium van de Zuiderduin Masters 2011. Op 30 oktober zullen Rick Hofstra, Jerry Hendriks, Salmon Renyaan, Ron Meulenkamp, Rico Dera en Jurrian van Os strijden om de tweede wildcard. De selectie zal de strijd aangaan in café/restaurant de Korenbeurs te Utrecht.

Naast Remon Hurrebrink en een selectie speler zullen in hotel Zuiderduin in actie komen: Willy van de Wiel, Jan Dekker, Fabian Roosenbrand, Joey ten Berge, Benito van de Pas, Christian Kist en Edwin Max. Ook 'semi Nederlander' Tony West zal zijn kusten vertonen van 9 tm 11 december 2011. Naast de heren zal ook CLOD winnares Tamara Schuur zich meten met de beste dames van de wereld.

Waar anders kunt u 9 Nederlanders in actie zien op een TV dartpodium? Om er zeker van te zijn de vele Nederlanders in actie te zien tijdens de Zuiderduin Masters kunt u hier kaarten bestellen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws