Het Zweeler WK Darts Spel: Minimaal 3.000 euro aan prijzen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Het Zweeler WK Darts Spel: Minimaal 3.000 euro aan prijzen

Het Zweeler WK Darts Spel: Minimaal 3.000 euro aan prijzen

In Alexandra Palace te Londen barst op donderdag 14 december om 20.15 uur de strijd om de wereldtitel darts los.

Het WK beleven wordt nog spannender door deel te nemen aan het WK Darts Spel. Met een budget van 100 miljoen euro moet een zo’n goed mogelijk team samengesteld worden bestaande uit twaalf darters. Vervolgens kunt u rustig achterover leunen en kijken hoe uw selectie op het WK presteert. Een darter scoort namelijk automatisch punten per ronde die hij overleeft. Voor extra punten moet voorspeld worden wie de wereldtitel zal opeisen op 1 januari 2018.

Deelname aan het WK Darts Spel kost 10 euro per team, maar daartegenover staan wel fraaie geldprijzen. Gestart wordt met een prijzenpot van 3.000 euro waarbij de winnaar van het spel kan rekenen op 403 euro. In totaal zijn er 60 prijzen voor het algemeen klassement en via het subleagueklassement (90 euro) is een extra’tje te verdienen met bijvoorbeeld vrienden of collega’s.

Ook is er een GRATIS WK Darts spel. Waar er leuke prijzen te winnen zijn voor het eindklassement. De 1e tot en met 3e prijs is een setje pijlen van Simon Whitlock en de 4e prijs is een gesigneerde kalender van de twee meest beroemde walk-on girls van de PDC.

Meer Zweeler spellen:
• WTA Tennis Jaarspel 2017 (min 1.250 euro aan prijzen)
• ATP Tennis Jaarspel 2018 (min 2.500 euro aan prijzen)
• WielerJaarspel 2018 (min. 12.500 euro aan prijzen)

If you like sports, you will love Zweeler!

Klik hier om je meteen te registreren!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws