DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Benefiet Koppel Toernooi voor Fred en Letty van Kommer | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Benefiet Koppel Toernooi voor Fred en Letty van Kommer

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔21.juli 2017 20:00:00
Benefiet Koppel Toernooi voor Fred en Letty van Kommer

Evenement

Titel: Benefiet Koppel Toernooi voor Fred en Letty van Kommer
Wanneer: vrijdag 21 juli 17
Toernooi begint om 20:00
Zaal open om De hele dag
Waar: Lokaal 7 (Harderwijk)
Categorie: PROMOTIE


Omschrijving

21 Juli 2017 Benefiet Koppel Toernooi in Lokaal7 voor Fred & Letty van Kommer.
Heel dartend Nederland kent ze wel. Het koppel uit Amersfoort, zij in een rolstoel en hij, als hij niet dart, loopt altijd achter de rolstoel.
Letty heeft COPD en een longemfyseem, bij een controle kwamen ze erachter dat er ook een vlekje in haar long zit, dat blijkt een tumor te zijn. Die tumor is slecht te bereiken. Een operatie of bestraling is op dit moment nog veel te zwaar voor haar. Zolang de tumor niet groeit, wordt er dus niet geopereerd.
Fred heeft op 22 mei zijn 2e hartinfarct gehad en is nog herstellende, half augustus zal het re-integratieplan van start gaan. Dit zal dan ook wel de rest van het jaar in beslag nemen.
U begrijpt dat zij dus krap zitten!
Omdat zij afhankelijk zijn van vervoer, daarom hadden ze afgelopen jaar een busje gekocht, waar de rolstoel en zelfs de scootmobiel in kon. Ze hadden niets anders dan pech met deze bus gehad. En dat bracht de nodige kosten met zich mee. En nu hadden ze de pech dat het motorblok er helemaal mee op hield.

Er is tijdens het opstarten van dit benefiettoernooi, al een bus aangeschaft, deze is als lening aangeboden, help Fred & Letty deze bus aflossen! Ze hebben het echt niet al te breed!
De oude bus is verkocht en heeft 1000 euro opgebracht, de nieuwe bus, die 2 jaar ouder is, maar met veel minder kilometers op de teller, kostte 5100 euro. Er is nu dus nog een gat van 4100 euro en alle kleine beetjes zijn welkom. Lokaal 7 wil graag een steentje bijdragen, dus op 21 juli houden we een benefiet koppel toernooi, het inschrijfgeld zal 15 euro zijn, waarvan de helft naar het prijzengeld gaat en de andere helft is voor de aflossing. Ook gaat er en gedeelte van de opbrengst van de drankjes naar dit graag geziene koppel. Dus geef je op voor dit toernooi!!!

Ook vrijwillige giften zijn welkom, neem dan contact op met lokaal7harderwijk@gmail.com en op 21 juli zal er dan ook een pot zijn, waar u eventueel een vrije gift in kan doneren!

GEEF JE SNEL OP, via een privé bericht of bel, na 15uur, naar het tel.nr. op de flyer.

CU@Lokaal7

 

Event Details

Maximum aantal deelnemers: 48 koppels
Inschrijfgeld: 15
Aantal banen: 8
Inschrijven via: Lokaal7harderwijk@gmail.com
Sluiting: 21 juli 19.30

 

Prijzengeld

Totale prijzenpot: zie uitleg
Eerste prijs heren:
Eerste prijs dames:
Eerste prijs koppel: afhangklijk van de opkomst
Prijzen jeugd:


Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen