De Belg Kim Huybrechts verlengt zijn contract bij Unicorn België nieuws
België nieuws

De Belg Kim Huybrechts verlengt zijn contract bij Unicorn

De Belg Kim Huybrechts verlengt zijn contract bij Unicorn

Kim Huybrechts heeft een langetermijncontract getekend bij Unicorn. De Belgische ster stelt hoge doelen. Hij heeft onlangs een plek in de Premier League2017 weten te bemachtigen en focust zich op een geweldig 2017.

The Hurricane zei hierover: ''Het is een geweldig gevoel om de steun te krijgen van Unicorn. Het feit dat zij vertrouwen in me hebben dat ik zal slagen betekent heel veel voor me.

De eerste wedstrijd van de Premier League 2017, toen hij met wat pech 7-5 verloor van James Wade, was vergelijkbaar met zijn eerste deelname aan de Premier League, toen hij te vaak net verloor.

Huybrechts zei hierover: ''Ik heb geleerd van die ervaring en ik weet dat ik mee kan met de absolute top. Het gaat allemaal om het leren van je fouten en ik voel dat ik een betere speler en persoon ben geworden.''

Hij stelt hoge doelen: ''Ik wil een plek in de top acht van de wereld en zet ook in op het winnen van een major. Ik weet hoe zwaar het zal zijn, maar ik moet doelen hebben. Ik kijk naar Gary Anderson en Michael van Gerwen en op het moment zijn zij van een ander niveau. Dat is wat ik ambieer en werk dan ook erg hard om mijn doelen te bereiken. De dagen dat je wedstrijden op een topniveau wint met een gemiddelde van 98/99 is voorbij. Je moet constant zijn en 105/106 gemiddeld gooien. Dat is mijn doel.''

Kim leert ook om zijn emoties beter onder controle te houden. Zoals iedereen weet, juicht hij erg uitgebreid en veel. ''Het werd een probleem en ik pik nu mijn momenten om het te vieren. Ik moet de juiste balans hebben.

Unicorn heeft geen twijfel dat Kim de kwaliteiten heeft om te slagen en met de steun van Unicorn zal die grote titel zeker komen. Unicorn manager directeur Edward Lowy zegt hierover: ''We zijn blij om onze samenwerking met Kim voort te zetten. Wat een speler, zo lastig te verslaan op de tour en op TV. We genieten enorm van het werken met Kim en zijn er van overtuigd dat die grote TV-titel slechts een kwestie van tijd is.''

Bron: www.unicorn-darts.com

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws