Belgischë selectie voor aanstaande Spring Cup is bekend België nieuws
België nieuws

Belgischë selectie voor aanstaande Spring Cup is bekend

Belgischë selectie voor aanstaande Spring Cup is bekend

Vorige week maandag werd het laatste toernooi gespeeld, het Kampioenschap van België, voor de Belgische ranking bepalend voor de selectie van de Spring Cup in Oostenrijk. Het werd op het laatst toch nog even spannend bij de heren en dames om te zien wie er zou geselecteerd zijn. Bij de dames is er niets veranderd in de ranking maar de nummer één, Patricia de Peuter, zag toch af van haar selectie. Bij de heren is alleen de nummer 8 van de selectie voor het kampioenschap afgevallen en de nieuwe kampioen van België erbij gekomen.

Bij de heren zijn geselecteerd: Ronny Huybrechts, Daniel Vermeersch, Geert de Vos Geert, Davyd Venken, Donie Michels Donie, Patrick Bulen, Thierry Michaux en Stefaan Deprez.

De vier dames die naar de Spring Cup gaan zijn: Inge van Genechten Inge, Nicole Delie, Ann Goossens en Peggy van Ballaert.

Het Belgisch Kampioenschap werd overigens gewonnen door Thierry Michaux bij de heren, Patricia de Peuter bij de dames, Dimitri van den Bergh bij de junioren, Bauwke Verreydt bij de meisjes en Viani van den Bergh bij de aspiranten. Alle resultaten vind je hier.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws