Belgium Darts Corporation maakt datums bekend voor de rankingtoernooien België nieuws
België nieuws

Belgium Darts Corporation maakt datums bekend voor de rankingtoernooien

Belgium Darts Corporation maakt datums bekend voor de rankingtoernooien

Vorig jaar is de nieuwe Belgische Dartsbond (BDC) officieel van start gegaan en hebben zij met hun nationale teams al deelgenomen aan het 4 landentoernooi. Ook dit jaar vaardigen ze weer hun teams af naar het 4 landentoernooi en later dit jaar spelen de Heren B en de G darts nog een vriendschappelijke interland.

De gesprekken hierover zijn volop aan de gang en er wordt nu gekeken naar een geschikte datum. Daarmee worden alle beloftes waargemaakt.

Voor dit nieuwe seizoen zijn de datums bekend voor de ranking toernooien. Het eerste toernooi wordt gehouden op 12 april in Parochiecentrum Witgoor Dessel met de dag ervoor een fun toernooi. Daarna volgen 19 juli, 2 augustus, 30 augustus, 13 september, 4 oktober en het afsluitende BDC Kampioenschap op 12 en 13 december.

Nieuw dit jaar is dat er geen lidmaatschap meer betaald hoeft te worden. Deelname is voor iedere speler of speelster uit België mogelijk. Alle reglementen vind u op de site van de BDC.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws