Home België nieuws Martinez, de Peuter, Coenderaerts en Verreydt pakken winst 10e BDB

Martinez, de Peuter, Coenderaerts en Verreydt pakken winst 10e BDB

Belgie nieuw

Afgelopen weekend stond het 10e en laatste BDB ranking tornooi van het seizoen op het programma in zaal Kielpark te Antwerpen. Met dit goede weer waren er toch nog 90 spelers afgezakt naar Antwerpen om een gooi te doen naar het laatste Winmau Ticket en voor sommige was dit de laatste kans om een gooi te doen naar het nationaal team voor de World Cup te Canada in Oktober.

Uiteindelijk was het bij de heren Tony Martinez die met 5-4 de winst pakte na een knappe finale tegen Geert de Vos. Tony won na het eerste tornooi van het seizoen nu dus ook het laatste en sluit het seizoen als ranking kampioen af. Het Nationaal team dat België zal vertegenwoordigen op de World Cup in Canada bestaat uit Tony Martinez, Thierry Michaux, Donie Michels en Stefaan Deprez.

Bij de dames was het Patricia De Peuter die de winst pakte met 4-0 in de finale tegen Carine Dessein. Carine sluit het seizoen af als ranking kampioene, Peggy Van Ballaert eindigt als tweede en beide dames zullen België vertegenwoordigen op de World Cup in Canada.

Bij de jongens was de winst voor Bryan Coenderaerts door in de finale Ludovic Rubais met 4-3 te verslaan. Bryan eindigt bij de junioren als eerste in de ranking en wist zes van de acht rankings te winnen.

Bij de Meisjes pakte ook Bauwke verreydt haar zesde ranking titel van het seizoen, maar het is Sharon Bracke die het seizoen als 1e afsluit. Beide jonge dames zullen België vertegenwoordigen tijdens de Europa cup deze zomer te Hongarije.

Bij de aspiranten was het Tamara Vn Der Meirsch die de winst pakte tegen Baes Maringo. Een mooie prestatie van Tamara en alle aspiranten.

Voor een uitgebreid verslag en alle uitslagen verwijzen we je graag door naar www.bdbdarts.be