Van de Rijck en De Peuter winnen BDB-ranking Hoogstraten België nieuws
België nieuws

Van de Rijck en De Peuter winnen BDB-ranking Hoogstraten

Van de Rijck en De Peuter winnen BDB-ranking Hoogstraten

Op deze ranking gingen we van start met 38 dames en 91 heren. Ook dit maal konden we een aantal namen voor de eerste maal noteren zowel bij de dames als bij de heren. Bij de heren was de aanwezigheid van Van de Rijck Kurt terug te voelen. Hij ging door tot aan de finale en won deze met 4-0 van Bulen Patrick. Een goede prestatie werd eveneens neergezet door Lemmens Paul, die 3de eindigde en Wens Sven die de 4de plaats voor zijn rekening mocht neerzetten.

Opnieuw konden we een goede prestatie noteren voor Devroe Sabrina en dit op de 5de plaats. De 4de plaats werd dit maal ingenomen door Taeymans Lynn wegens een mindere prestatie van Wastijn Saskia, die dit maal slechts op een gedeelde 9de plaats eindigde. De halve finale werd gespeeld tussen moeder (Smets Brigitte) en dochter (Verhaegen Dana) met dit maal een overwinning voor Dana. In de finale moest Verhaegen Dana het opnemen tegen De Peuter Patricia, die op haar beurt (naar haar zeggen) alle “trucs” toepaste die ze van Dana had geleerd. Dit gaf als eindresultaat voor de derde maal een overwinning voor Patricia.

Voor de tussenstand van de ranking zie deze link.

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws