Patrick Bulen en Patricia de Peuter winnen eerste Open Primus België nieuws
België nieuws

Patrick Bulen en Patricia de Peuter winnen eerste Open Primus

Patrick Bulen en Patricia de Peuter winnen eerste Open Primus

Zondag werd er in Winksele het eerste Open Primus gespeeld. Daar er meerdere spelers in het buitenland zaten kwamen we toch nog op een mooi aantal deelnemersEr waren 85 heren, 24 dames, 12 jongens, 5 meisjes en 5 aspiranten. Het was nu wel uitkijken wie de titel mee naar huis mocht nemen. Na een vroege uitschakeling van de nummer 1 in de ranking had niemand zicht op wie het zou worden. Uiteindelijk waren het Patrick Bulen en David Venken die de finale haalde waar uiteindeljik Bulen de titel naar zich toe trok. Igor Burmenski en David Vancuyck waren gedeeld derde.

Bij de dames was het Patricia de Peuter die de titel mee naar huis nam na winst in de finale van Ann Goossens. Bracke Sharon en Wendy Beutels waren gedeeld derde. Kenny Neyens en Joyce Janssens namen nog maar eens de titels mee naar huis bij de jeugd. Viani Van den Bergh won voor de 3 keer op rij bij de aspiranten.

Uitslagen - Rankingstand - Foto's

Met dank aan de Belgische Darts Bond

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws