Roger Janssen & Patricia de Peuter winnen B-toernooi Hier Es’t België nieuws
België nieuws

Roger Janssen & Patricia de Peuter winnen B-toernooi Hier Es’t

Roger Janssen & Patricia de Peuter winnen B-toernooi Hier Es’t

De opkomst was niet echt massaal te noementijdens het B-toernooi Hier Es't maar de wedstrijden waren toch van een hoog niveau. Al vroeg in het toernooi gingen er al enkele goede spelers uit. Zo verloor Didier de Vuyst van Geert de Vos, ging Ronny Huybrechts onderuit tegen Donie Michels en slaagde Thierry Michaux er niet in om te winnen van Davyd Venken. Uiteindelijk verraste Roger Janssen iedereen door het toernooi op zijn naam te schrijven.

Roger versloeg Brian Raman, Buzon Alessandro, Lauretta Jonathan, Daniel Vermeersch, Stefaan Deprez en in de finale Davyd Venken met 5-4. Roger kwam in de finale 0-3 achter maar vocht terug tot 4-3 voor. Davyd maakte nog 4-4 maar miste vervolgens de dubbel voor de zege. Danny Paspont en Stefaan Deprez waren gedeeld derde. Bliiy Caluwaerts, Donie Michels, Borra Tanguy en Daniel Vermeersch eindigden op de vijfde plaats.

Bij de dames won Patricia de Peuter van Elysa Amaey met 4-2. Alysa kreeg nog de kans na 3-2 om de stand gelijk te maken maar ze miste 6 pijlen op haar dubbel. Patrica maakte de wedstrijd af en won haar zoveelste toernooi. Elysa schuift wel naar de tweede plaats op de ranking. Kathy Geeraerts en Junior Sharon Bracke waren gedeeld derde, Sharon verloor maar nipt met 3-4 van Elysa.

Bij de jongens was het nog een spannende finale, Dwight Bogaert won de finale maar nipt met 4-3 van Kenny Neyens. Dwight die al meerder keren de dubbel niet vond en zo Kenny zag terug komen kon het dan toch op het laatst nog uitmaken en daarmee zijn eerste BDB-toernooi op zijn naam zetten.

Bij de meisjes won Joyce Janssens van Bauwke Verreydt. De eerste twee uit de ranking blijven op hun niveau spelen. Wesley van de Voorde won bij de aspiranten van Steffi de Freyne.

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws