Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter winnen Open Hoevenen België nieuws
België nieuws

Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter winnen Open Hoevenen

Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter winnen Open Hoevenen

Zondag 11 september werd het eerste Open Hoevenen gespeeld in zaal Schuttershof. Er kwamen 105 heren, 39 dames en 25 jeugdspelers om een gooi te doen naar de titel. Met nog maar één week voor de nationale ploeg van België afreisd naar de World Cup in Ierland ontbraken alleen Geert de Vos en Sylvie Storez. Thierry won in de eerste ronde al direct van Kurt Van de Rijck met 3-2 en geraakte zo tot in de kwartfinale waar hij de winst moest laten aan Daniel Vermeersch die twee toernooien na elkaar de finale haalt maar steeds aan één van de gebroers Huybrechts de winst moest laten. Deze keer was het Ronny die de titel mee naar huis mocht nemen na een spannende finale die eindigde met een 5-4 winst voor Ronny. Tony Wakelin won zijn eerste wedstrijd van Kim Huybrechts met 3-2 na enkele missers op de dubbel van beide spelers.

Bij de dames won Patricia de Peuter die in de finale te sterk was voor Kimberly Bogemans en bij de Junioren won Kenny Neyens van Dimitri van den Bergh. Het toernooi bij de meisjes werd gewonnen door Joyce Janssens die in de eindstrijd Sharon Bracke versloeg en bij de aspiranten ging de titel naar Viani van den Bergh die Zyon Raman versloeg.

Alle uitslagen - Huidige rankingstand
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws