Neyens, Bracke, de Peuter en Huybrechts winnen Gouden Beker België nieuws
België nieuws

Neyens, Bracke, de Peuter en Huybrechts winnen Gouden Beker

Neyens, Bracke, de Peuter en Huybrechts winnen Gouden Beker

Dit weekend werd er in zaal Kielpark in Antwerpen gespeeld voor de titels van de Gouden beker en een ticket voor de Winmau World Masters. Op zaterdag werd er gestart met de koppels en bij de heren wonnen de gebroeders Huybrechts. Ronny en Kim speelden de finale tegen Stefaan Deprez en Davyd Venken. Donie Michiels/Jean-Marie Rubais en Daniel Vermeersch/Didier De Vuyst waren gedeeld derde.

Bij de dames wonnen Ann Goossens en Brigitte Philtjens de finale van Joyce Janssens en Elisa Ameye. Het koppel Kathy Geeraerts en Nicole Delie en het duo Christine de Becker en Cyrielle Stacquet eindigden op de derde plaats. Het mix koppeltoernooi werd gewonnen door Kim Huybrechts en Dana Verhaegen na winst op Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter.

Op zondag was het tijd voor het singletoernooi. Ronny Huybrechts won de finale van Donie Michels met 2-1 in sets. Ronny kwam 1-0 in sets voor maar door het missen van enkele dubbels zag hij Donie terug komen tot 1-1. De laatste set werd gewonnen met 3-1. Davyd Venken en Stefaan Deprez waren gedeeld derde. Jean-Marie Rubais, Steven Snackaert, Tony Martinez en Daniel Vermeersch eindigden als vijfde.

Bij de dames won Patricia de Peuter van Joyce Janssens met 2-0 in sets. Dana Verhaegen en Wendy Decender waren gedeeld derde. Peggy van Ballaert, Bauwke Verreydt, Anja Bracke en Sophie Lenoir waren gedeeld vijfde.

Bij de jeugd ging de titel bij de aspiranten naar Viani Van den Bergh na winst op Wesley van de Voorde. Kenny Neyens won de titel bij de jongens. Hij won de finale van Leandro Paz met 4-3. Dimitri van den Bergh en Dwight Bogaert eindigden beiden als derde.

Bij de meisjes was het Sharon Bracke die de finale met 4-3 won van Joyce Janssen. Bauwke Verreydt en Shauni Wastyn waren derde.

Alle uitslagen - Alle sheets - Alle foto's

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws