Venken, de Peuter, Van Den Bergh en Bracke winnen in Dessel België nieuws
België nieuws

Venken, de Peuter, Van Den Bergh en Bracke winnen in Dessel

Venken, de Peuter, Van Den Bergh en Bracke winnen in Dessel

Zondag werd in Dessel het 7ste BDB-toernooi gespeeld in Parochiecentrum Witgoor, Meistraat 150 te 2480 Dessel. De winnaar bij de heren, dames, jogens en meisjes ontvangt een Winmau World Masters ticket en deelname aan de Lakeside Play-offs. De kwartfinalisten bij de heren: Tanguy Borra – Bruno Ringhoet 4-1 Dennis Piepers – Davyd Venken 0-4 Harry Famaey – Donie Michels 3-4 Thierry Michaux – Patrick Sterckx 4-2

In de halve finale won Davyd Venken met 4-0 van Tanguy Borra en Donie met 4-2 van Thierry Michaux. De heren finale Davyd Venken - Donie Michels. Beide spelers zijn nog steeds in de running voor een plaats in het nationaal team voor de World Cup. De volledige Limburgse finale werd een thriller tot de laalste leg en werd uiteindelijk gewonnen met 4-3 door Davyd Venken.

Bij de dames waren het Patricia de Peuter en Kathy Geeraerts die de finale speelde. Het was uiteindelijk .Patricia de Peuter die de finale wist te winnen met 4-1. Patricia won haar halve finale met 4-1 van Brigitte Smets en Kathy met 4-2 van Daphne Brynaert.

Finale jongens Viani Van Den Bergh - Bryan Coenderaerts 4-3

Finale meisjes Shana Bracke – Sharon Bracke 2-3

Finale aspiranten Zyon Raman - Baes Maringo 3-1

De finale B-ronde bij de heren Stefaan Deprez - Bjorn Vervloet 1-4

De finale B-ronde dames Dana Verhaegen - Peggy van Ballaert 3-0

Voor meer informatie, uitslagen en foto's verwijzen we je graag door naar www.bdbdarts.be
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws