Waegemans, Dessein, Coenderaerts en Verreydt Belgisch kampioen België nieuws
België nieuws

Waegemans, Dessein, Coenderaerts en Verreydt Belgisch kampioen

Waegemans, Dessein, Coenderaerts en Verreydt Belgisch kampioen

De nieuwe Belgische kampioenen van 2013 zijn bekend. Gisteren is het 4de toernooi van de BDB gespeeld, tevens het kampioenschap van België enkels. Alhoewel het verschrikkelijk slecht weer was zijn er toch nog bijna 80 heren komen opdagen. Bij de heren een fiinale tussen twee spelers die dit seizoen toch al bewezen hebben dat ze er klaar voor zijn. Het was tenslotte Cedric Waegemans (27,91) uit Vlaams Brabant die aan het langste eind trok en de titel won door Bjorn Vervloet (25,77) te verslaan met 5-2. Bjorn staat nu wel op nummer 1 van de nationale ranking. Op de derde plaats zijn geeindigd Werner Tiest die verloor van Bjorn en en Roger Janssen die van Cedric verloor in de halve finale.

Bij de dames was de finale tussen Sofie Lenoir (19,10) en Carine Dessein (18,93). Carine kwam 3-4 voor maar Sofie vocht terug tot 3-3 en kreeg zelfs een kans om de titel binnen te halen maar het was toch Carine die de titel mee naar Vlaams Brabant mocht nemen. Patricia Claeys en Cindy van Den Borre zijn gedeeld derde geworden.

Bryan Coenderaerts (21,05) is Belgisch kampioen geworden na winst met 4-2 in de finale tegen Brian Raman (18,74).

Bij de meisjes is Bauwke Verreydt (15,34) voor de 2de keer op rij Belgisch kampioen geworden, deze keer na een winst in de finale op Sharon Bracke (15,27) met 4-2.

Zyon Raman won bij de aspiranten de finale en de titel van Kylian Somers met 3-0.

B-ronde heren: Jacky Vliegen - Jaimy Jacobs : 4-2
B-ronde dames: Shirley Galliaert - Daphne Brynaert : 3-1

Voor alle uitslagen bij de heren klik hier en voor alle uitslagen bij de dames klik hier. Voor de foto's klik hier.

Met dank aan de Belgische Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws