Column "De groene kale prins is de held van het bal: Bam! Bam!" Columns
Columns

Column "De groene kale prins is de held van het bal: Bam! Bam!"

Column "De groene kale prins is de held van het bal: Bam! Bam!"

In de balzaal die Premier League heet is iets aan de hand! De muziek lijkt veranderd! Taylor die altijd het ritme bepaalde, staat verbouwereerd op zijn flights te bijten. Terwijl hij nog twijfelt over zijn nieuwe dansschoenen, hoort hij het nietsontziende ritme: Bam! Bam! Bam!

Lewis loopt nog wel in de pas. maar kan zijn eigen tempo niet bijhouden en staat er beteuterd bij. Hamilton probeert het nieuwe ritme met zijn hamertje tevergeefs te beïnvloeden, maar al snel is de vernieuwing hem de baas. Bam! Bam! Bam!

Wade die altijd in zijn eigen ritme zijn rondjes draait, wordt struikelend aan de kant gezet. De sierlijkste danser van het stel denkt dat het zijn zoon Bammbamm is, maar nee! Nog een Bam! Barney doet een poging om het ritme te breken, maar niks helpt. Bam! Bam! Bam! Geen genade! Het publiek geniet, de dirigent rekent zich rijk en laat zijn stokje met het tempo meegaan. Bam! Bam! Bam!

De eerste grapjes aan de bar zijn al hoorbaar: Het is groen en Taylor is er bang voor? Het antwoord galmt door de gangen: Bam! Bam! Bam! De nieuwe danser is de held van het bal, waar Assepoester haar muiltje verloor, heeft hij het gevonden! Steeds beter gebekt laat hij zich horen. Terwijl de rest versuft aan de kant zit, geeft hij volwassen zijn interview en bedankt het mee schreeuwende publiek. Bam! Bam! Bam!

Hij is het voorbeeld voor de nieuwe generatie. Tijdens het bal gaat hij nooit op iemands tenen staan en hij heeft geen wisselend tempo nodig om anderen uit hun ritme te halen. Ook heeft hij geen borrel nodig om aan dit bal mee te durven doen. Hij zweeft de vloer op en begint aan zijn driekwartsmaat: Bam! Bam! Bam!

En straks aan het eind van het bal geeft de groene kale prins de beker een kus, alsof de kikker de rollen heeft omgedraaid. Hij is de prins van het bal en schrijft zijn eigen koningslied: Bam! Bam! Bam!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws