Column Floortje van Zanten “Dat was een feestje waard” Columns
Columns

Column Floortje van Zanten “Dat was een feestje waard”

Column Floortje van Zanten “Dat was een feestje waard”

"Oranje boven", zo klonk het tijdens de Springcup in België. Ja, het was een geslaagd weekend voor het Nederlands team en ook zeker voor mij. Voor de 4e keer mocht ik meedoen met de Springcup. Samen met Sharon Prins, Karin Krappen en Aileen de Graaf vormden we het damesteam met Cees van Leeuwen als coach. Op vrijdag stonden de eerste koppelpartijen op de agenda en al snel bleek dat de onderlinge 'klik' er zeker was. Ook tijdens de singles verliep alles volgens plan en was de titel al vrij snel binnen. Ook de heren namen ruim afstand van de rest en zo waren beide titels een feit. Dat was wel een klein feestje waard!

Na een zeer gezellige feestavond stond op zondag dan het individuele toernooi op het programma met als hoofdprijs een felbegeerde ticket naar de Winmau. Eigenlijk had ik zondagochtend totaal geen gevoel, maar na een paar sterke partijen stond ik dan toch in de finale tegenover Sharon. Ik was erg gebrand want na een 2e en 3e plaats in de voorgaande jaren en een paar verloren podiumedstrijden wilde ik die titel nu wel mee naar huis nemen. Nogal gespannen betrad ik het podium maar vanaf pijl 1 zat ik er lekker in en kon ik de vorm van het weekend doorzetten. Sharon kon het niet echt vinden in de partij en zo kon ik dit toernooi winnend afsluiten.

Jeej, wat was ik blij zeg! Eindelijk weer een goed toernooi en dat geeft weer zelfvertrouwen. Het was een onwijs leuk weekend en daar wil ik iedereen nogmaals voor danken want ik heb genoten van alles.

Ook zijn er weer 2 NDB rankings geweest. In Nijmegen en in Hoogvliet behaalde ik de kwartfinale. Niet verkeerd maar ik ben totaal niet tevreden. Er zit veel meer in en ik hoop dan ook dat het er snel uit gaat komen. We gaan in ieder geval even een paar weekjes lekker trainen, hier en daar een toernooitje gooien en gewoon plezier hebben in het spelletje.

Liefs Floortje

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws