Column Floortje van Zanten “We gaan er vol gas tegen aan” Columns
Columns

Column Floortje van Zanten “We gaan er vol gas tegen aan”

Column Floortje van Zanten “We gaan er vol gas tegen aan”

Zo, dat is een tijd geleden sinds mijn laatste column maar helaas viel er ook niet veel te melden... Vanwege een vervelende en steeds terugkerende blessure in mijn nek stond het darten op een laag pitje bij mij. Ook kwam steeds de vraag naar boven “Heb ik er nog wel zin in?”. Steeds als ik dacht dat het allemaal wel weer lekker ging, verloor ik weer partijen waarvan ik alleen maar kon denken “Hoe kan ik dit nou weer verliezen? Hoe kan ik nou zo slecht gooien?” Ja, de lol was er een beetje af voor mij want omgaan met verliespartijen is niet mijn sterkste kant.

Vriendlief Jonny bleef gelukkig steeds maar herhalen dat ik gewoonweg meer moest gaan trainen, meer ritme op moest gaan doen en als het dan zo bleef dan mocht ik pas gaan zeuren. Zo gezegd, zo gedaan en de trainingsuren werden behoorlijk opgeschroefd. Direct tijdens de Lorna Croft Friendship Cup met het Nederlands team bleek dat al die extra trainingsuurtjes niet voor niets waren geweest. Ik kon weer een redelijk niveau halen en won weer wat zelfvertrouwen.

Met dat goede gevoel vasthoudende en aansluitend veel training wilde ik op het Gesloten Nederland een goed resultaat neerzetten en mij meteen in de selectie zien spelen. Ik begon niet al te best in de poule, scorend ging alles fantastisch maar die dubbels... Met de hakken over de sloot plaatste ik me dan toch voor de knock-outfase en zodoende bereikte ik uiteindelijk de halve finale. Helaas kon ik de 5 wedstrijdpijlen niet verzilveren en dan ga je enigszins verbouwereerd zitten. Maar met dit behaalde resultaat eindigde ik wel als 4e op de ranking en daarmee plaatste ik me meteen voor de selectie en daar ben ik weer heel erg blij mee!

Volgend jaar gaan we er weer vol tegen aan. De hele maand januari lekker veel trainen en dan staat Dutch open weer voor de deur, iets waar ik weer erg naar uitkijk.

Iedereen hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Liefs Floortje
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws