Achter de Oche met Thea Kaaijk algemeen nieuws
algemeen nieuws

Achter de Oche met Thea Kaaijk

Achter de Oche met Thea Kaaijk

Thea Kaaijk 11 November 1991 Amsterdam Geen van allen. De Titanic Hou van bijna alles Ik gooi met Triple-B 22 gram Ja Nee, want ik ben tevreden met de darts die ik heb! Via een sportmarkt hier in Amsterdam-Osdorp. Dat was 7 jaar geleden. Ik denk dat er over 5 jaar nog maar 1 bond is, in plaats van 2. Maar of dat gunstig is voor de jeugd en de dames dat denk ik niet. Dat het niveau hoog ligt, want Nederland is 1 van de sterkste landen. BDO, want die hebben nog aandacht voor jeugd en dames. Ik heb er eigenlijk 3. En dit zijn de namen: Francis Hoenselaar, Carla Molema en Mieke de Boer. Phil Taylor en Hermie van Orsouw. Jazeker. Elke dag. De ene keer doe ik dubbels en de andere keer finishes en de allerlaatste een partijtje. Dat verschilt per week. Dat verschilt ook per week. Nee Ik heb verschillende hoogtepunten en 1 daarvan is: Wereldkampioen mixkoppel Jeugd in 2007. Ja

In welk team speel je: Loepie 18.
Wie is je captain: Mijn vader.
Welke bond en divisie speel je: Ik speel DORA in de divisie 2e en heel misschien 1e.

Wat is je ambitie in de dartsport: Mijn ambitie is om een keer Lakeside te halen.
Waar hoop/wil je staan over één jaar: Dat vind ik moeilijk om te zeggen, want ik ga volgend jaar naar de dames en de overstap is groot.

Bezoek ook eens www.theakaaijk.nl

Foto: Mark Honsbeek

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws