Australische politie doet oproep in zoektocht naar Corey Cadby algemeen nieuws
algemeen nieuws

Australische politie doet oproep in zoektocht naar Corey Cadby

Australische politie doet oproep in zoektocht naar Corey Cadby

Een opvallend bericht dook deze ochtend op via social media. Het is een oproep van de Australische politie die op zoek is naar Corey Cadby. Eenieder die informatie heeft over waar hij is wordt gevraagd te bellen naar het telefoonnummer in het bericht.

Na eerdere visum-problemen heeft de Australische topspeler zich dus wederom in de nesten gewerkt. Hij wordt gezocht voor het niet opdagen bij de rechtbank op 24 september.

Hij moest hier opdagen vanwege verkeersovertredingen en andere zaken, aldus het bericht van de politie van Wyndham in Australië.

Ook Cadby heeft inmiddels zelf gericht op dit bericht. Hij laat weten dat hij inderdaad een afspraak bij de rechtbank heeft gemist.

Hij zou hiervoor moeten opdagen omdat hij zou hebben gereden zonder rijbewijs, maar beweerd tevens dat hij die wel degelijk zou hebben. Tevens laat hij weten inmiddels al bij de rechtbank te zijn geweest nadat hij de eerdere zitting had gemist.

De oproep van de politie in Australië is echter pas 14 uur oud op het moment van schrijven en er ontbreekt een officiële reactie dat de zoektocht kan worden gestaakt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws