Home algemeen nieuws Australische politie doet oproep in zoektocht naar Corey Cadby

Australische politie doet oproep in zoektocht naar Corey Cadby

Een opvallend bericht dook deze ochtend op via social media. Het is een oproep van de Australische politie die op zoek is naar Corey Cadby. Eenieder die informatie heeft over waar hij is wordt gevraagd te bellen naar het telefoonnummer in het bericht.

Na eerdere visum-problemen heeft de Australische topspeler zich dus wederom in de nesten gewerkt. Hij wordt gezocht voor het niet opdagen bij de rechtbank op 24 september.

Hij moest hier opdagen vanwege verkeersovertredingen en andere zaken, aldus het bericht van de politie van Wyndham in Australië.

Police would like your assistance to locate 24 year old Corey Cadby. He is known to frequent the Tarneit and Werribee…

Posted by Eyewatch – Wyndham Police Service Area on Tuesday, 29 October 2019

Ook Cadby heeft inmiddels zelf gericht op dit bericht. Hij laat weten dat hij inderdaad een afspraak bij de rechtbank heeft gemist.

Hij zou hiervoor moeten opdagen omdat hij zou hebben gereden zonder rijbewijs, maar beweerd tevens dat hij die wel degelijk zou hebben. Tevens laat hij weten inmiddels al bij de rechtbank te zijn geweest nadat hij de eerdere zitting had gemist.

Cheers for the heads up . I appreciate it. ,👌But for the people who are intread about what your seeing. With everything…

Posted by Corey Arliyah Cadby on Tuesday, 29 October 2019

De oproep van de politie in Australië is echter pas 14 uur oud op het moment van schrijven en er ontbreekt een officiële reactie dat de zoektocht kan worden gestaakt.