Dirk van Duijvenbode verslaat Scott Waites en wint grootste 'WK' ooit algemeen nieuws
algemeen nieuws

Dirk van Duijvenbode verslaat Scott Waites en wint grootste 'WK' ooit

Dirk van Duijvenbode verslaat Scott Waites en wint grootste 'WK' ooit

Tegenwoordig worden er volop online darttoernooien gespeeld georganiseerd door verschillende bonden en organisaties. Het grootste toernooi van allen was het 'C.O.V.I.D.-toernooi' dat staat voor Championship Of Various International Darters.

Met maar liefst 1.562 spelers uit 62 verschillende landen ging het toernooi weken geleden van start. In de volksmond werd het toernooi ook wel omgedoopt tot een WK vanwege zijn internationaal karakter.

Vanavond was het tijd voor de finale en deze ging tussen Dirk van Duijvenbode en Scott Waites. De Nederlander won het toernooi uiteindelijk door de finale met 15-12 naar zich toe te trekken met een 144-finish voor de winst.

Op weg naar de finale won Dirk van Duijvenbode van Thomas Langer (10-1), Henrik Halsvik (10-1), Kristijan Pavela (10-1), Keanu Van Velzen (10-2), Richard Veenstra (10-9), Zvonko Antunović (10-3), Adam Fairns (11-3), Patrick Tringler (12-5), Andy Aspinall (13-4) en Gordon Glen Mathers (14-6).

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws