Geert Nentjes produceert na dagzege zaterdag een 9-darter op DT11 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Geert Nentjes produceert na dagzege zaterdag een 9-darter op DT11

Geert Nentjes produceert na dagzege zaterdag een 9-darter op DT11

Zaterdagmiddag wist Geert Nentjes voor het eerst in zijn carrière een PDC toernooi te winnen tijdens Development tour 9 en vandaag wist hij een ander zeldzaam trucje te produceren.

Geert Nentjes wist namelijk een 9-darter te gooien in zijn tweede ronde partij op de Development tour 11 tegen Callum Loose. In de derde leg van de wedstrijd was het raak voor Nentjes. Na tweemaal 180 gegooid te hebben wist hij 141 uit te gooien. Uiteindelijk won de Urker de partij met 4-2. Het is niet de eerste keer dat Nentjes een 9-darter noteert op een PDC-toernooi, want in februari wist hij namelijk ook al een perfecte leg te gooien tegen Mervyn King op Players Championship 2.

Voor het vervolg van de Development Tour verwijzen wij u graag naar onze website, waar later vandaag een verslag verschijnt over beide toernooien vandaag. Wilt u het live volgen? Dan kan dat natuurlijk ook. Klik dan hier.

Door: Marcel Bus

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws