Robbie Green en Ian White produceren 9-darters in decider legs algemeen nieuws
algemeen nieuws

Robbie Green en Ian White produceren 9-darters in decider legs

Robbie Green en Ian White produceren 9-darters in decider legs

Vandaag werd het tweede UK Open qualifier toernooi gespeeld. Vrijdag was er niemand die een perfecte leg wist te gooien, maar zaterdag werden er maar liefst twee 9-darters gegooid. Ian White en Robbie Green wisten beide in de beslissende leg van hun wedstrijd deze fantastische leg te gooien. Helaas waren beide 9-darters niet live gestreamd, maar hieronder een klein verslagje van de perfecte legs.

Robbie 'Kong' Green was de eerste die zaterdag de 9-darter wist te gooien. Hij moest het bij de laatste 256 opnemen tegen Corey Cadby. Caby wist er een beslissende leg uit te halen, maar 'The King' kreeg geen mogelijkheid om de wedstrijd te winnen want 'Kong' wist met zijn eerste zes pijlen al zes keer de triple 20 te raken, waarna hij ook nog eens de 9-darter compleet maakte via een 141-finish.

In de laatste 16 moesten Ian White en Daryl Gurney ook een beslissende leg gooien om te bepalen wie er door zou gaan. White wist die laatste leg af te trappen met 180, waarna Gurney volgde met een beurt van slechts58. Wederom wist 'Diamond' een maximale 180-score te gooien, waarna Gurney een 140'er erachteraan knalde. White wist dus na zes pijlen op een finish te staan, wat betekende dat hij voor de 9-darter kon gaan. Na twee scores van 180 wist hij ook 141 uit te gooien voor de wedstrijd. Daarmee wist hij de tweede 9-darter te gooien, nadat Green het prestigieuze trucje ook al had uitgehaald.

Door: Marcel Bus

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws