Home algemeen nieuws Ideale combinatie van darts en vakantie: Open Catalunya International

Ideale combinatie van darts en vakantie: Open Catalunya International

Voor iedereen die nog niet besloten heeft wat hij/zij gaat doen deze zomer, en eventueel een goedkope vakantie willen combineren met darts hebben we de ideale oplossing. Vanaf 1 september t/m 8 september 2018 word er in Calella Spanje het 24e Open Catalunya International Darts toernooi 2018 georganiseerd.

Er word single Heren en Dames, koppel Heren en Dames en Triple Mix gespeeld welk bij de reis is inbegrepen, tevens word er een extra single Heren en Dames toernooi gespeeld, de Caletour Masters, met als 1e prijs bij beide de Hotel booking in een 3 sterren hotel voor 1 persoon voor 7 dagen gebaseerd op half pension en op een 2 persoons kamer (dwz dat de 2e persoon de booking zelf moet betalen) voor het 25e Open Catalunya 2019, ook dit toernooi zit bij de prijs inbegrepen, de personen die geen darts spelen hebben een goedkoper tarief. Het vervoer naar Spanje is voor eigen rekening.

De spelmodus, Heren en Dames single en koppel, word in poules gespeeld, met daarna de nummers 1 en 2 naar de knock out ronde, dit geld tevens ook voor het extra single toernooi de Caletour Masters, het Triple mix toernooi is enkel k.o.

Tevens worden er Money in = Money out toernooien op de speeldagen georganiseerd, deze zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor de spelers die niet door de poules komen of zoals bij de triple mix niet bij de laatste 16 zitten, maar ook voor toeristen of wie dan ook.

Deze Money in = Money out toernooien zijn single toernooien, enkel k.o. en worden terplekke ingeschreven en betaald en dus open voor iedereen behalve die wat door de poules zijn of laatste 16 triple mix.

Op Zaterdag 1 September beginnen we met een single Money in = Money out opwarmings toernooi voor zowel de heren als de dames apart, dit word ook in poules gespeeld met daarna de nummers 1 en 2 door naar de k.o. fase.
De andere speeldagen van het 24e Open Catalunya zijn Zondag 2 Sept, Maandag 3 Sept, Woensdag 5 Sept en Donderdag 6 Sept.

Ook in de avond uren word er in diverse kroegen gedart, dus voor iedereen is er wel iets te doen, niks moet maar alles mag.

Voor meer info zie Playing program onder dit artikel.

Dit evenement word bezocht door spelers (zowel recreant als serieuzere darters) uit diverse landen zoals, Zweden, Denemarken, België, Duitsland, Engeland, Cyprus, Schotland, Wales, Spanje, Italie, Frankrijk, Åland, Finland, Noorwegen, Luxemburg, Rusland, Letland, Nederland en Turkije.

Het is ook de ideale combinatie voor gezinnen, ook kinderen kunnen mee voor een leuke vakantie, er is voor iedereen van alles te doen en Barcelona is met de trein zeer betaalbaar (€4,95) en het bezichtigen zeer zeker waard.
Tevens maken diverse mensen gebruik ervan die niet mee darten, maar wel erbij willen zijn, of gewoon om een goedkope vakantie te hebben.

Dit evenement vind plaats in het mooie en warme (rond die tijd constant boven de 30 graden) Calella in La Fabrica.
Er word gedart op bepaalde dagen en de rest van de dagen zijn lekker vrij.

Keuze uit mooi verzorgde hotels met zeer goed eten, vriendelijk personeel en mooie accommodaties, zowel in 3 sterren als in 4 sterren opties, Half pension, Vol pension en All In, alles is mogelijk. Voor meer info zie Prices hotels onder dit artikel.

Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om extra dagen te boeken, zowel van te voren als erna tegen een goedkoop tarief, bijna alles is mogelijk.

Dus je kunt je vakantie zo lang maken als je wilt. Een paar jaar geleden is Infinity gevraagd door de Catalaanse Darts Federatie om hen organisatorisch bij te staan. Dus ook dit jaar doet Infynity de wedstrijd leiding en worden de banen zoals voorgaande jaren verzorgt door Jelti Darts

Samen met de Catalaanse Darts Federatie organiseren zij 2 WDF/BDO single toernooien, welk beide eigen ranking punten hebben van zowel BDO als WDF.

Beide dagen word er een Heren en Dames single toernooi gespeeld met eigen prijzengeld en punten, tevens zijn er op beide dagen voor de winnaars Winmau tickets te winnen, dus in totaal kan men 2 maal punten maken en zijn er 4 Winmau tickets te verkrijgen.

Op Zaterdag 08 September is het VII Catalonia Open en op Zondag 9 September is het FCD Anniversary Open.

Hotel boekingen en toernooi inschrijvingen kunnen ook via Infinity lopen.

Let hierbij op, ze hebben sinds een paar jaren nieuw in het assortiment Hotel Miami, dit ligt in hartje Calella op 4 minuten loop afstand van de speel locatie La Fabrica.

Dus voor spelers die alleen voor het BDO/WDF weekend willen komen een leuk hotel, tevens natuurlijk ook voor de spelers van het Open Catalunya te boeken uiteraard.

Bezoek ook eens de website: www.opencatalunyadarts.eu

Voor meer info en boekingen gaarne contact opnemen met Infynity,
Via mail info@infynity.nl of telefoon: 0031 6 14 80 37 49

De inschrijving voor dit super mooie evenement sluit op 15 Juli 2018, vele zijn jullie al voor gegaan en komen graag weer met plezier terug. De boekingen zijn al in volle gang.

De inschrijvingen voor de beide WDF/BDO toernooien sluit op 3 September 2018. Dus hebben jullie zin in darts en veel zon, twijfel niet en neem contact met Infinity op. Onderstaande het programma en hotel prijzen en prijzengeld van het 24e Open Catalunya International Darts 2018.

Price_money_24e_Open_Catalunya_International_Darts_2018
Prices_Hotels_24e_Open_Catalunya_Darts_2018
Playing_program_24e_Open_Catalunya_International_Darts_2018