Jimmy Hendriks “We zijn hier niet om vrienden te maken maar oorlog” algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jimmy Hendriks “We zijn hier niet om vrienden te maken maar oorlog”

Jimmy Hendriks “We zijn hier niet om vrienden te maken maar oorlog”

Afgelopen weekend was een groot succes voor Nederland met titels van het Open Litouwen, het Open Roemenië en het Open Luxemburg. Dartfreakz.nl sprak met de drie grote winnaars en legden hun nagenoeg dezelfde vragen voor. Allereerst brengen we hieronder het interview dat we afnamen met MariFlex-speler Jimmy Hendriks, die zich met de titel van het Open Litouwen 2012 heeft geplaatst voor de Lakeside. Runner-up van dit toernooi werd zijn kamergenoot en tevens MariFlex-speler Willy van de Wiel, waarmee ze samen voor een oranje gekleurd podium wisten te zorgen.

Hoe heb je het Open Litouwen beleeft afgelopen weekend?
Ik ging met Willy van de Wiel de dag ervoor er naartoe en ik ging gewoon op tijd ontbijten. Even ingooien en dan het toernooi in. Niet aan de punten of aan de Lakeside gedacht maar gewoon lekker knallen. Willy zei: “We zijn hier niet om vrienden te maken maar we zijn hier om oorlog te voeren.” Dat was wel een goede motivatie van hem.

Wat was de mooiste partij van het toernooi?
De mooiste partij was natuurlijk om met je maat en kamergenoot de finale te gooien. Het was lekker zonder druk een partij gooien. We hadden inmiddels waar we voor kwamen, de punten.

Wat was de moeilijkste partij van het toernooi?
Ik had niet echt een moeilijke wedstrijd tot de halve finale. In de halve finale miste ik te veel dubbels maar ik gooide een goede leg voor de wedstrijd en heb niet achter gestaan. In de kwartfinale moest ik wel echt vlammen en goede legs gooien om te winnen.

Hoe waren de reacties na afloop?
De reacties na afloop waren natuurlijk positief, ook van Willy. Ik heb contact gehad met veel mensen waaronder me ouders, Darryl Fitton, Ron Meulenkamp en nog vele anderen.

Wat was de leukste reactie?
De leukste reactie.. Dat is een lastige. Ik vind het leuk dat mensen me bellen of sms'en, dus allemaal leuk!

Ook wil ik graag mijn sponsors MariFlex, Finder, Van Riet Auto’s, Target en L-Style bedanken, anders was dit niet mogelijk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws