Mensur Suljovic produceert perfectie met een 9-darter in Wigan algemeen nieuws
algemeen nieuws

Mensur Suljovic produceert perfectie met een 9-darter in Wigan

Mensur Suljovic produceert perfectie met een 9-darter in Wigan

Het '9-darterfestijn' zet zich voort met een 9-darter van Mensur Suljovic in Wigan tijdens Players Championship 3. Vorig weekend zagen we een record van vijf 9-darters in slechts twee toernooien en nu zijn de spelers dus ook alweer bezig met perfectie neerzetten.

De nummer acht geplaatste Suljovic stond in zijn eerste ronde wedstrijd met 4-1 achter tegen Jeff Smith, maar door zijn vechtersmentaliteit kwam hij helemaal terug in de wedstrijd. Beide heren gooiden boven de 100 gemiddeld. Bij een stand van 5-4 voor The Gentle een perfecte leg door tweemaal 180 te gooien en daarna een 141-finish via triple 20, triple 15 en dubbel 18. Hij wist dus een beslissende leg af te dwingen die hij daarna ook nog won met een 14-darter voor de winst. Zo had Suljovic weer iets van zijn topvorm teruggevonden, wat we al een hele tijd niet meer van onze sympathieke Oostenrijker hadden gezien. Met deze winstpartij van 107 gemiddeld van Suljovic plaatste hij zich voor de tweede ronde van Players Championship 3 in Wigan.

Hieronder kunt u de 9-darter nog eens aandachtig terugkijken.

Mensur Suljovic produceert perfectie met een 9-darter in Wigan

Door: Marcel Bus

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws