Mensur Suljovic produceert perfectie tijdens Players Championship 28 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Mensur Suljovic produceert perfectie tijdens Players Championship 28

Mensur Suljovic produceert perfectie tijdens Players Championship 28

Zaterdagmiddag heeft Mensur Suljovic een 9-darter gegooid tijdens Players Championship 28 in The City West te Dublin.

Nadat Mensur Suljovic in de eerste ronde van Players Championship 28 al een gemiddelde van 107 gooide, waarin 8 keer 180, wist The Gentle bij laatste 64 een 9-darter te produceren. In deze laatste 64 wedstrijd nam hij het op tegen Adam Hunt. In de zevende leg was het raak voor de Oostenrijker. De man uit Wenen wist na tweemaal 180 de 141-finish te gooien, voor de 5-2 voorsprong en de prestigieuze 9-darter. Uiteindelijk wist Suljovic de partij met 6-3 te winnen en daarmee plaatste hij zich bij de laatste 32. Suljovic is dus goed in vorm en heeft dus nog altijd kans om de titel van PC28 te winnen. Als u hier klikt, kunt u de Players Championship 28 live volgen.

Het is niet de eerste keer dat Suljovic een 9-darter gooit op het PDC-circuit; hij haalde namelijk in 2017 al eens eerder dit trucje uit. Tijdens Players Championship 19 wist hij toen de perfectie te produceren.

Door: Marcel Bus

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws