Michael van Gerwen “Dit was mijn beste wedstrijd ooit" algemeen nieuws
algemeen nieuws

Michael van Gerwen “Dit was mijn beste wedstrijd ooit"

Michael van Gerwen “Dit was mijn beste wedstrijd ooit"

Dartfreakz.nl sprak Michael van Gerwen na zijn gewonnen partij tegen Steve Beaton waarin wist te gooien. Van Gerwen geeft te kennen dit te hebben ervaren als de beste wedstrijd die hij ooit heeft gespeeld. Verder heeft hij veel vertrouwen in de waarin hij tegen James Wade zal spelen om te strijden voor een plaats in de halve finale.

Bij winst zal de Nederlander het in de halve finale mogen opnemen tegen de winnaar van de partij tussen Adrian Lewis en Terry Jenkins.

Wat is jouw favoriete moment, de perfecte leg tijdens de Masters of Darts of de 9-darter die je nu hebt gegooid op de World Matchplay?
Mijn beste moment was tijdens de World Matchplay. Dit was de beste partij ooit van mezelf.

Wat ging er door je heen toen je naar dubbel 12 ging?
Wat er door je heen gaat is niet normaal. Je voelt heel de zaal trillen. Echt een geweldig moment!

Kon je de adrenaline daarna nog de baas blijven?
Ja, ik was ontzettend blij dat er vlak na de 9-darter een pauze zat. Toen kon ik even bijkomen en mij weer vol concentreren op de rest van de wedstrijd.

Hoe was je gevoel voor de wedstrijd?
Mijn gevoel is al heel de week goed. Ik speel lekker en ben relaxed dus dan is het makkelijker om je kop erbij te houden.

Hoe is gevoel vandaag? Wat verwacht je tegen Wade?
Ik ben lekker even darten aan het kijken en een hapje aan het eten. Ik voel me prima met mooie tegenstanders om tegen te spelen van hoog kaliber. Maar bij laatste 8 van zo’n toernooi krijg je geen koekebakkers meer. Ik kijk ontzettend uit naar vanavond en ik ga lekker genieten.

Foto: PDC/Lawrence Lustig
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws