Phil Taylor maakt comeback op World Seniors Darts Championship algemeen nieuws
algemeen nieuws

Phil Taylor maakt comeback op World Seniors Darts Championship

Phil Taylor maakt comeback op World Seniors Darts Championship

Na Raymond van Barneveld zal ook Phil Taylor een comeback maken. Alleen waar Barney dit bij de PDC deed zal The Power dit op een nieuw toernooi doen dat gelanceerd zal worden onder de noemer 'World Seniors Darts Championship'.

Op dit nieuw toernooi zullen oud wereldkampioenen met elkaar de strijd aan gaan. Naast The Power zullen ook Martin Adams, Andy Fordham, John Lowe, Bob Anderson, Richie Burnett en Keith Deller hun opwachting maken.

In november zal er bovendien een kwalificatietoernooi worden gespeeld waar deelnemrs van 50 jaar of ouder aan mogen deelnemen.

De World Seniors Darts Championship is een initiatief van MODUS Darts en zal begin 2022 plaatsvinden in Londen waarbij er 25.000 pond is te verdienen voor de winnaar.

Spelers die momenteel actief zijn bij de PDC zijn uitgesloten van deelname in verband met het contract dat ze met de bond hebben moeten ondertekenen.

Voor de Premier League organiseren we een Dartpoule waarbij je gratis kans maakt op leuke prijzen. Deelnemen kan via poules.com/dartfreakz of the Poules.com app.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws