Taylor en V. Barneveld hebben wel oren naar nieuwe BDO-concurrent algemeen nieuws
algemeen nieuws

Taylor en V. Barneveld hebben wel oren naar nieuwe BDO-concurrent

Taylor en V. Barneveld hebben wel oren naar nieuwe BDO-concurrent

Vanwege het feit dat de BDO in zwaar weer verkeerd en voortdurend negatief in het nieuws komt heeft Steve Brown besloten om de Modern Amateur Darts (MAD) op te richten.

De bond dient als vervanger van de British Darts Organisation en het is volgens Brown 'een ambitieus project dat in de de leegte van de falende BDO stapt'.

"Het was frustrerend om te zien hoe negatief er iedere keer over de BDO en daarmee ook het amateurdarten gesproken werd. Ik keek naar het BDO WK met alle negativiteit daar omheen en dacht: 'dat kan ik beter'," aldus de oprichter.

De organisatie richt zich in de beginfase op competities en toernooien in het Verenigd Koninkrijk en heeft als ambitie om daarna uit te breiden. Ook staat een WK aan het eind van het jaar in de gestelde doelen.

Ze lijken bovendien gesteund te worden vanuit onverwachte hoek want Phil Taylor en Raymond van Barneveld hebben al aangegeven wel oren te hebben naar deze nieuwe bond.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws