Wat mag weer per 1 juli en wat mag niet? Alle (dart) info op een rij algemeen nieuws
algemeen nieuws

Wat mag weer per 1 juli en wat mag niet? Alle (dart) info op een rij

Wat mag weer per 1 juli en wat mag niet? Alle (dart) info op een rij

In Nederland zijn per 1 juli een aantal belangrijke versoepelingen doorgevoerd in de corona-aanpak. We hebben nog altijd te maken met bepaalde regels voor binnen en buiten. Dit blijft nodig volgens de overheid aangezien het coronavirus nog zeker niet verdwenen is.

Wat mag er vanaf woensdag 1 juli met betrekking tot darts dan wel weer en wat nog niet?
De nieuwe modelnoodverordening is door alle veiligheidsregio’s overgenomen en daarin staat dat er overal weer gedart mag worden in de horeca en ook in wedstrijdverband. Dat is natuurlijk goed nieuws omdat dit nog niet overal mogelijk was. Ook schrijft deze noodverordening voor dat 1,5 meter afstand moet worden gehandhaafd bij bowlen, biljarten, darten en bridge.

Naast het goede nieuws hebben we dus ook te maken met de anderhalve meter maatregel. Darten en ook andere horecasporten zoals biljarten vallen dus niet onder de uitzondering die is gemaakt voor contactsporten. Deze anderhalve meter maatregel is voor de NDB een onderwerp van aandacht, omdat deze maatregel in de praktijk lastig tot niet te handhaven is.

Voor alle informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws