Home algemeen nieuws World Cup of Darts sponsor verlengt contract met de PDC

World Cup of Darts sponsor verlengt contract met de PDC

Het toonaangevende online gokbedrijf BetVictor heeft besloten zijn samenwerking met PDC uitgebreid door de titelsponsoring van de BetVictor World Cup of Darts voort te zetten voorafgaand aan het 2020-toernooi, dat van 18-21 juni zal plaatsvinden in de Barclaycard Arena in Hamburg.

Sinds de introductie in 2010 op de kalender, is het toernooi met 32 ​​landen gegroeid en wordt de wereldwijde groei van de sport gevierd, aangezien teams met twee spelers gedurende vier dagen strijden.

“De BetVictor World Cup of Darts 2019 was een sensationeel toernooi en het is fantastisch dat BetVictor zijn associatie met het evenement in 2020 heeft verlengd”, aldus PDC-voorzitter Barry Hearn.

“De World Cup of Darts weerspiegelt onze wereldwijde groei als sport en wordt elk jaar competitiever omdat ontwikkelingslanden waardevolle ervaring op het grote podium opdoen.

“Het toernooi is enorm populair bij spelers, fans en onze wereldwijde uitzendpartners en ik weet zeker dat de BetVictor World Cup of Darts 2020 opnieuw een enorm succes zal zijn.”

Matt Scarrott, directeur van Sportsbook bij BetVictor, zei: “We zijn erg blij om door te gaan met de titelsponsoring van de BetVictor World Cup of Darts, wat op het punt staat weer een spannende toernooi te worden.

“We hebben eerder samengewerkt met de PDC voor een aantal succesvolle toernooien en we zijn ervan overtuigd dat de 2020-competitie de lat nog hoger zal leggen.”

De BetVictor World Cup of Darts 2020 keert voor een tweede opeenvolgende jaar terug naar de Barclaycard Arena met Schotland als titelverdedigers die Gary Anderson en Peter Wright in 2019 wonnen en Ierland versloeg in de finale.

Zowel Nederland als Engeland zijn de andere eerdere winnaars, met vier overwinningen per stuk van 2010-2018 voordat het Schotse paar Gary Anderson en Peter Wright de eer in de meest recente editie in ontvangst namen.

 

Bron: pdc.tv

Door: Marcel Bus