Interview met Jeffrey de Zwaan en Kenny Neyens over de Winmau Interviews
Interviews

Interview met Jeffrey de Zwaan en Kenny Neyens over de Winmau

Interview met Jeffrey de Zwaan en Kenny Neyens over de Winmau

Het juniorentoernooi van de Winmau World Masters was een duel tussen Nederland en België. Jeffrey de Zwaan en Kenny Neyens stonden oog in oog om te strijden voor de titel van het televisietoernooi. In een spannende finale waarin het uitkwam op de laatste en beslissende leg was het The Black Cobra die de titel in de wacht sleepte en zich een jaar lang Winmau Master mag noemen. Dartfreakz.nl sprak met de twee jonge heren over hun belevenis van dit toernooi en over de Zuiderduin Masters waar ze allebei weer voor de televisiecamera’s zullen spelen.

Hoe hebben jullie de Winmau World Masters 2012 ervaren?
Jeffrey: Ik heb de Winmau als zeer goed ervaren. Als je dan ook nog eens wint is het natuurlijk helemaal top.
Kenny:
Ook ik heb de Wimau ervaren als één van de beste toernooien waar ik speelde. Ik kwam er met een rustige gevoel aan zonder stress.

Het werd een mooie finale. Hoe kijken jullie hier op terug?
Jeffrey: Het was een goede finale. Kenny en ik zijn altijd wel goed aan elkaar gewaagd en het is natuurlijk knap als je terugkomt na een 2-3 achterstand.
Kenny:
Ja, het was een hele spannende finale. In het begin was ik wat nerveus maar daarna viel het wel mee.

Was de finale ook de mooiste partij van het toernooi voor jullie?
Jeffrey: Het was niet de mooiste partij van het hele toernooi voor mij. Dat was toch echt de halve finale. Toen had mijn tegenstander in de eerste drie legs niks te zeggen, haha.
Kenny:
Voor mij was het wel de mooiste partij van het toernooi. Het was stevig en spannend zoals je het van een finale verwacht denk ik.

Mede vanwege deze prestatie heb jij, Kenny, een wildcard ontvangen voor de Zuiderduin Masters. Wat was je reactie?

Kenny: Ik was totaal verrast toen ze me kwamen vertellen dat ik naar de Zuiderduin Masters mocht gaan. Ik kon het eerst niet geloven. Nu heb ik weer een vooruitzicht om te trainen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws