Leon de Geus “De European Tour toernooien zijn belangrijk voor mij” Interviews
Interviews

Leon de Geus “De European Tour toernooien zijn belangrijk voor mij”

Leon de Geus “De European Tour toernooien zijn belangrijk voor mij”

Na afloop van het Hemeco Open 2012 sprak Dartfreakz.nl met de winnaar van het toernooi, Leon de Geus. De Geus verkeerd in een uitstekende vorm en onderstreepte dit vorig weekend door in Rosmalen, in een deelnemersveld met veel topspelers, het toernooi op zijn naam te schrijven. Dartfreakz.nl sprak na afloop van de gewonnen finale met Leon die een boekje open deed over zijn blik op de deelname aan de PDC toernooien die hij reeds heeft afgelopen en welke nog voor de boeg liggen.

“De European Tour toernooien zijn heel belangrijk voor mij. Je leert er hoe je moet omgaan met druk. Het wordt steeds beter en het wordt na verloop van tijd makkelijker om het af te maken,” aldus De Geus tegenover Dartfreakz.nl. Op de vraag van Jacques Nieuwlaat of zijn toekomst bij de PDC ligt reageert de man uit Culemborg het volgende. “Mijn hart ligt bij de PDC. Het is er lekkerder gooien dan bij de BDO.”

Bekijk hieronder het volledige interview dat is opgenomen met de winnaar van het Hemeco Open 2012. Er zijn nog veel meer interessante interviews opgenomen welke de komende periode online zullen verschijnen op Dartfreakz.nl.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws