Jeugdspelers leveren hoofdrol op 3e kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking jeugd
jeugd

Jeugdspelers leveren hoofdrol op 3e kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking

Jeugdspelers leveren hoofdrol op 3e kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking

Op de derde kwalificatiedag van de 31e Oranjebar Super Ranking waren er weliswaar geen 40 deelnemers maar met 23 spelers moest er toch aardig worden doorgewerkt om zowel het hoofdtoernooi om de dagzege als het B-toernooi om de troostprijs uit te spelen. Mooi was het natuurlijk om te zien hoe de jeugdspelers de oudere garde wisten te verslaan en jammer was het dat de Mysterie Box wederom gesloten bleef.

Na de groepsfase bleven deze week Kestutis Balute, Yoeri Duijster, Gian van Veen, Jermaine Wattimena, Oswin Streden, Rick Veugelers, Youri Dirks en Levi Frauenfelder over om verder te strijden om de dagzege. In de halve finale stonden Gian en Youri evenals Levi en Jermaine tegenover elkaar nadat de kwartfinales het einde betekende voor Yoeri, Kestutis, Oswin en Rick. In de halve finales eindigde de wedstrijd tussen Gian en Youri in 4-0 en de wedstrijd tussen Levi en Jermaine in 4-2 overwinning voor de finalisten van de 3e kwalificatiedag, Levi Frauenfelder en Gian van Veen.

In de verliezersronde zagen we deze week Karsten Boelens en John Maersen (2-3) tegenover elkaar staan in de halve finale om de troostprijs alsook Erik van Manen en Lincy Gloudemans (3-2). De troostfinale werd met overmacht gewonnen door Erik van Manen die zijn tegenstander John Maersen slecht een leg gunde; uitslag 4-1.

De finale om de dagzege op deze derde kwalificatiedag tussen de jeugdspelers Levi Frauenfelder en Gian van Veen was een spannende. Beide jongens gaven elkaar niets toe en in een hoog tempo werden leg na leg onderling verdeeld. Nadat de 4-4 tussenstand was bereikt moest er dus een negende en laatste leg worden gespeeld om te bepalen wie deze avond met het maximale aantal kwalificatiepunten aan de haal zou gaan. Levi bleek uiteindelijk de gelukkigste van de twee finalisten en wist zodoende Gian met 5-4 nipt te verslaan.

De Mysterie Box bleef ook vandaag weer gesloten. De voor het openen benodigde 123 finish werd niet uitgegooid dus blijft de inhoud opnieuw een week verborgen.

Uitslag OSR#31 kwalificatie dag 3; 1. Levi Frauenfelder 2. Gian van Veen 3. Jermaine Wattimena en Youri Dirks

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 04 van de Oranjebar Super Ranking 31 wordt gespeeld op dinsdag 03 september 2019 aanstaande. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws