Home Nederland Hoofdnieuws ‎Piet “Den Buffel” Burggraaf en Wilma Neven winnen het Open Vuren

‎Piet “Den Buffel” Burggraaf en Wilma Neven winnen het Open Vuren

Net als zaterdag, was het was vandaag ook een zeer geslaagd toernooi in de Koels in Vuren. Mede dankzij de vele complimenten van een hoop deelnemers over het verloop ‎van het toernooi, kunnen wij van Brutus-Darts zeer tevreden terugkijken op dit paasweekend. Vandaag hadden we 66 deelnemers bij de heren en 9 dames hadden ook de weg richting de oche gevonden.

Bij de heren was het Piet “Den Buffel” Burggraaf die in de finale veels te sterk was voor Tony “triple T” West. De wedstrijd eindigde in een 6-0 winst voor de man die bijna geen Brutus toernooi mist. Dat Piet in vorm was hadden we al in de gaten na zijn winst vorige week op het gesloten BDK. In de halve finale was Piet ook al te sterk voor Jeffrey Stigter, terwijl de andere halve finale tussen Tony en Jermaine Wattimena ging.

Verrassing in de winnaarsronde was toch wel dat de winnaar van het zaterdag gehouden koppeltoernooi, Gilbert van de Meijden, al direct na de poules werd uitgeschakeld door Marco van Beek. De verliezersronde werd gewonnen door Ronny Breedewoud. Ronny verloor na de poules slechts 2 legs in de halve finale en was dus de terechte winaar.

‎De damesronde was een prooi voor Wilma Neven. Zij was in de finale met 3-1 te sterk voor Renate de Jong. Hoogste finish bij de heren was voor Thierry Leenmans met 157, bij de dames was de hoogste finish met 63 voor de 15 jarige Esmee de Jong.

Kwartfinales winnaarsronde
Thierry Leenmans – Jermaine Wattimena ‎ 1-4
Tony West – Andries Sterk 4-0
Jeffrey Stigter – Wilbert Rogier 4-0
Pedro Klijn – Piet Burggraaf 3-4

Halve finales winnaarsronde
Jermaine Wattimena ‎- Tony West 3-5
Piet Burggraaf – Jeffrey Stigter 5-3

Finale winnaarsronde
Tony West – Piet Burggraaf 0-6

Halve finales verliezersronde
Peter van de Reijt – Javanico Jansen 4-3
Ronny Breedewoud – Marcel van Wijk 4-2

Finale verliezersronde
Peter van de Reijt – Ronny Breedewoud 0-4

Finale damesronde
Wilma Neven – Renate de Jong 3-1

Iedereen bedankt voor hun komst naar Vuren. Ook “de Koels” bedankt voor hun goede service dit weekend.