14 mei 2017: Hoofdklasse Careertournement Mydartstraining Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

14 mei 2017: Hoofdklasse Careertournement Mydartstraining

14 mei 2017: Hoofdklasse Careertournement Mydartstraining

Op zondag 14 mei start Mydartstraining met haar eerste hoofdklasse careertournement. Dit is de hoogste klasse die Mydartstraining met haar toernooien aanbiedt, en spelers die het premium lidmaatschap dit jaar afsluiten in de hoofdklasse maken kans op een sponsorship naar de Q-school in 2018.

Het toernooi is ook te bezoeken zonder het premium lidmaatschap, maar de spelers die het lidmaatschap niet hebben betalen €20,- inschrijfgeld. Het premium lidmaatschap is dit jaar helemaal gratis af te sluiten. Het unieke aan de careertournements van Mydartstraining is dat er toernooien in verschillende klassen worden aangeboden. Voor goede spelers is dit een unieke mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen. Mydartstraining heeft een software ontwikkeld die ieder zijn/haar resultaten bijhoudt op www.mydartstraining.nl. Zo hebben goede spelers de mogelijkheid een persoonlijke CV op te bouwen door goed te presteren, en hierdoor makkelijker sponsoren te werven voor de toernooien. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom het premium lidmaatschap een aanwinst is voor iedere darter.

Door het klassensysteem kunnen darters op een vernieuwde manier kennis maken met de dartssport. Voor de gemiddelde darter zijn er de 1e & 2e klasse. Spelers die weinig tot geen dartservaring hebben kunnen het premium lidmaatschap in de 3e klasse afsluiten. Mydartstraining wilt meer klassen gaan aanbieden, maar dit kan pas gebeuren op het moment dat er genoeg premium leden zijn. Met 4 verschillende toernooiklassen is Mydartstraining een unieke organisatie in Nederland.

Toernooi informatie zondag 14 mei 2017 :
Locatie : Bij8eraf in Amsterdam Sloten
Start toernooi : 15:00 uur. Inschrijven mogelijk tot 14:45 uur

Toernooiformat:
Start in poules best of 5 legs. Iedereen gaat door naar de winnaarsronde. De plaats in de poule bepaalt je seed in de knock-out fase.

Knock-out fase: Voorrondes best of 7 legs. Overige wedstrijden best of 9 legs tot de halve finale. Halve finale best of 11 legs, finale best of 13 legs.

Prijzenpot : €850,- gegarandeerd vanaf 26 deelnemers. Vanaf 32 deelnemers krijgen de kwartfinalisten betaald. Bij minder dan 26 deelnemers wordt de totale prijzenpot met 50% verlaagd.
1. €500,-
2. €200,-
3. €75,- (2x)

Inschrijfgeld : €10,- premium leden - €20,- niet premium leden

14 mei 2017: Hoofdklasse Careertournement Mydartstraining

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws