27e editie van het Internationaal Dartstoernooi Open Antwerpen 2014 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

27e editie van het Internationaal Dartstoernooi Open Antwerpen 2014

27e editie van het Internationaal Dartstoernooi Open Antwerpen 2014

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 zal de 27 editie van het Internationaal Dartstoernooi Open Antwerpen plaats vinden. Net zoals vorig jaar wordt het gehouden in de “Belgica loods” van de Royal Yacht Club van België vzw, Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen.

Open Antwerpen 2014 heeft een prijzenpot van 12.500 euro en de singles tellen mee voor de ranglijsten van de Wereld Darts Federatie, de British Darts Organisation en Zuiderduin Masters. De winnaars bij de singles mogen ook deelnemen aan de Winmau World Masters en deze van de dames en heren eveneens aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Professional Darts Championships.

Grootste wijziging in de opzet van het toernooi ten opzichte van vorig jaar is dat de mix koppels eveneens op de vrijdagavond gespeeld zullen worden, samen met de recreanten. Beiden zullen afgewerkt worden tot en met de halve finales. De finales van beide reeksen worden op zaterdagmiddag gespeeld op het podium. Hierdoor kunnen de recreanten niet deelnemen aan de mix koppels.

Een overzicht van de verschillende wedstrijden per dag.

Vrijdagavond opent de zaal om 18 uur. De recreanten starten om 19 uur en de mix koppels om 20 uur.

Zaterdag worden vanaf 12 uur de dames en heren koppels gespeeld. De deuren openen om 11 uur.

Zondag vanaf 10 uur starten de singles (dames, meisjes, jongens en heren) en de deuren openen om 9 uur.

De inschrijvingen zijn geopend en het is mogelijk op je op te geven tot en met 4 augustus 2014 via het online inschrijfformulier. Het inschrijfgeld (17 euro voor dames en heren single waarbij de WDF bijdrage is inbegrepen , 10 euro voor deelname bij de jeugd, 20 euro per koppel en 7,50 euro voor het recreantentoernooi) dient op onze rekening bijgeschreven te zijn ten laatste op 7 augustus 2014.

Verdere informatie kan men vinden op onze website, www.open-antwerpen.be en hier kan men ook terecht voor het online inschrijfformulier.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het weekend van 15-16 en 17 augustus 2014 in Antwerpen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws