Texel Darts Trophy: Huybrechts/ Bouley winnen Blindkoppel toernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Texel Darts Trophy: Huybrechts/ Bouley winnen Blindkoppel toernooi

Texel Darts Trophy: Huybrechts/ Bouley winnen Blindkoppel toernooi

De Krim op Texel is deze avond het decor van een bonte dartsavond. Vrolijk uitgedoste darters beginnen vanavond aan de eerste dag van de Texel Darts Trophy. Het is alweer de 6e editie van dit jaarlijkse evenement wat inmiddels een begrip is. Uniek is het feit dat de inschrijvingen al ver voor de sluitingsdatum en zonder publiciteit vol zaten, dit geeft de populariteit weer van de Texel darts Trophy.

Vorig jaar kwamen Mark Oosterhuis en Marjolein Eyben als winnaars van de eerste avond uit de bus.

Het thema van vandaag is boerderij dieren, we zullen later een foto reportage online plaatsen met de mooiste dieren die we tegen zullen komen.

Omstreeks 19.30 u zal het toernooi beginnen, later zullen we updates en uitslagen plaatsen.

Update 20:45 uur: Enkele jaren geleden begon dit toernooi met 30 verklede spelers. Inmiddels telt het toernooi deze avond maar liefst 300 spelers waarvan het merendeel is verkleed.

Update 03:00 uur: Vanwege het overweldigende aantal spelers is het toernooi later klaar dan op voorhand verwacht. Uiteindelijk stonden in de vroege morgen Rick van Roosmalen met Peter Klein en Kim Huybrechts met Jennifer Bouley in de finale. Het gelegenheidsduo Huybrechts en Bouley pakken de eerste leg waarna Peter Klein voor de tandem Klein en Roosmalen 1-1 weet te maken. De Brabantse jennifer Bouley gooit dubbel vijf voor de 2-1 waarna Kim Huybrechts 3-1 maakt voor de overwinning en de titel winnaars blindkoppel toernooi.

Morgen zal er overigens op extra dartsbanen worden gegooid in een locatie nabij om het overweldigende aantal spelers aan te kunnen.

Laatste 8:
Libbers/ van Duijvenbode- Klein/ van Roosmalen 0-3
Timmerman/ Smit - Gooyer/ Eijben 2-3
Van Bavel/ Mesters - Huybrechts/ Bouley 1-3
Krassenburg/ Ballie - Rutte/ Verharen 3-0

Halve finales:
Klein/ van Roosmalen - Gooyer/ Eijben 3-0
Huybrechts/ Bouley - Krassenburg/ Ballie 3-0

Finale:
Klein/ van Roosmalen - Huybrechts/ Bouley 1-3

[srizonfbalbum id=7]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws