Aankomend weekend is het Amigo’s Open Darts Zeeland 2019 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankomend weekend is het Amigo’s Open Darts Zeeland 2019

Aankomend weekend is het Amigo’s Open Darts Zeeland 2019

Ook dit jaar hebben zich er weer vele darters uit alle windstreken ingeschreven voor de Amigo’s Open darts Zeeland 2019, het toernooi dat op 24 augustus 2019 wordt gehouden in Sporthal de Belt aan het Koopmansvoetpad 75, 4388 AS Oost-Souburg. Op het moment van schrijven zijn er 94 heren en 18 dames die aan het grootste toernooi van Zeeland meedoen.

Voor deze editie hebben Jermaine Wattimena en Benito van de Pas zich ingeschreven voor het heren toernooi. Beide darters hebben een indrukwekkende staat van dienst in de P.D.C. Bij de dames heeft de in Duitsland wonende Irina Armstrong zich ingeschreven. Ook Karin Krappen heeft zich ingeschreven.

Wil je nog meedoen, reserveer dan via www.dartszeeland.nl.

Het kost €12,50 die je bij de inschrijf tafel op 24 augustus kan voldoen. Heren dienen zich voor 11:15 uur te melden bij de inschrijftafel. De dames melden zich voor 13:00 uur. Op de website vind je ook meer informatie.

Voor direct inschrijven surf naar dartszeeland.nl/inschrijven.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws