Home Nederland Hoofdnieuws Aankondiging: Vrijdag 2 oktober is Oranjebar Oktober Dart Event

Aankondiging: Vrijdag 2 oktober is Oranjebar Oktober Dart Event

Nadat eerder in september al een tweetal darttoernooien werden gespeeld heeft uitbater Peter van den Broek in overleg met wedstrijdorganisator SteenDarts besloten om ook in oktober nog enige dart evenementen te organiseren zo lang de situatie rond het caronavirus dat toelaat. Conform de door het RVIM en Stichting Horeca opgelegde regels zal het aantal deelnemers aan de diverse evenementen nog altijd maximaal 40 personen bedragen.

Het 2 oktober dartevenement zal dus worden gespeeld met maximaal 40 dartspelers. Zij kunnen de strijd aan binden voor o.a. een eerste prijs van gegarandeerd €200,=. SteenDarts zal gedurende deze avond de wedstrijdleiding in handen nemen.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

De inschrijving voor het toernooi start vrijdag 25 september kan tot vrijdag 02 oktober 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p. en VOL=VOL.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.