Aanstaande zaterdag darten in Nieuwegein: Jobzz Darts Toernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aanstaande zaterdag darten in Nieuwegein: Jobzz Darts Toernooi

Aanstaande zaterdag darten in Nieuwegein: Jobzz Darts Toernooi

Aanstaande zaterdag is het zover, dan zal in Nieuwegein alweer de 5e editie van het jaarlijkse Jobzz Darts Toernooi plaatsvinden. Inschrijven is nog steeds mogelijk, de winnaar gaat naar huis met het fantstische bedrag van 500,-!

Ook dit keer is niemand minder dan Co Stompé weer van de partij. Hij zal op deze dag onder andere darts demonstraties geven en, zoals we hem kennen, met iedereen een praatje maken! Het totale prijzengeld bedraagt € 1.300,- ! Er zal ook een prijs voor de beste dame zijn en er wordt een verliezersronde gespeeld. Bij 64 of minder deelnemers wordt er gespeeld in poules, anders knock-out.

Bijzonder is dat het toernooi, als het weer het toe laat, buiten wordt gehouden op het parkeerterrein van Gold's Gym aan de Hildo Kropstraat in Nieuwegein. Zowel voor de deelnemers als voor toeschouwers is er genoeg te beleven. Op het terras kan men genieten van muziek, een hapje en een drankje. Oftewel gezelligheid gegarandeerd. Ook worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd in samenwerking met dartsforever waarvan de opbrengsten geheel naar KiKa gaan.

Iedereen is welkom! Om zeker te zijn van deelname kan je een mailtje sturen naar [email protected]. Er zijn maximaal 128 plaatsen beschikbaar.

Klik hier voor de poster met alle info. Tot de 16de in Nieuwegein!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws