Home België nieuws Aanstaande zondag toernooi ten bate van de World Cup Darts voor paradarts

Aanstaande zondag toernooi ten bate van de World Cup Darts voor paradarts

Middels dit bericht doen we een uitzonderlijke oproep aan u als darter op uw goed hart. 

Op zondag 9 december aanstaande organiseert G darts Belgium een 50% Darttoernooi ten voordele van de organisatie World Cup darts voor Paradarts.

Dit unieke toernooi wordt voor de allereerste keer in de dartsgeschiedenis georganiseerd in het weekend van 22 tot en met 24 februari 2019 in Oostende.

Op zaterdag vindt dan de World Cup voor landenteams plaats en op zondag het singletoernooi.

Bij een World Cup zijn er echter geen inkomsten. Zodoende is de organisatie op zoek naar sponsors en darters die deze mensen vanuit hun goede hart willen steunen.

Om dit toernooi tot een absoluut succes te maken heeft de organisatie € 25.000,– nodig via sponsoring en giften.

Natuurlijk zijn er al enige sponsors gevonden, maar men is nog altijd op zoek naar meer.

Een van de initiatieven die er al zijn geweest is een tombola die gehouden is tijdens het dartsfestival in Sevenum, die al een leuk bedrag heeft opgebracht, maar dit is nog niet genoeg.

Vandaar de organisatie van dit unieke toernooi: een 50% Dart toernooi, waarbij 50% van de inleg prijzengeld is en de rest volledig naar de organisatie gaat van de WDDA Winmau World Cup 2019, zodat ook de paradarters een kans hebben hun land te vertegenwoordigen op een World Cup.

Het toernooi wordt gehouden op zondag 9 december aanstaande in Parochiecentrum Dessel-Witgoor op het Meiplein in het Belgische Dessel-Witgoor.

Ook als u niet meespeelt bent u van harte welkom, ook zo steunt u dit evenement

Kom op zondag 9 december naar Dessel-Witgoor en steun dit geweldig initiatief en laat zien dat u de paradarters een hart onder de riem steekt.

Het toernooi begint om 13.00 uur. Aanmelden kan tot 12.30 uur en de zaal is open vanaf 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, voor de jeugd is dit 5 euro per persoon.

Voor eventuele inlichtingen kunt u vanuit Nederland bellen naar + 32 14670280 of vanuit België naar 014-670280.